Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
264 berichten.
Sanne van Panhuis Sanne van Panhuis uit Lelystad heeft geschreven op 22 september 2020:
3 jaar geleden een zwangershoot gehad bij Mariska van mijn zoontje...nu zwanger van een meisje en we wilden voor haar net zo'n mooie herinnering en aandenken hebben. Bij binnenkomst vertelde ik haar dat ik me al maaanden niet sexy en mooi voel en ik hoopte dat dat niet te zien was op de foto's. Ze stelde me gerust en zei dat dat helemaal goed zou komen...en ze had gelijk...wat zijn de foto's mooi geworden! Dankjewel lieve Mariska voor wederom een leuke en emotionele fotoshoot van mijn 2e zwangerschap. Liefs, Sanne, Adriaan en Bo
Cindy Cindy uit Lelystad heeft geschreven op 21 september 2020:
Een mega fijne en leuke ervaring, onze zwangerschap shoot.We voelde ons op erg op ons gemak en zeker ook gehoord kwa ideeën en wensen. Mariska is een gezellige en spontane vrouw die vol passie haar werk uitvoert. Echt een aanrader!
Siebe en Sharon Siebe en Sharon uit Lelystad heeft geschreven op 17 september 2020:
Wij zijn al meerdere keren bij Mariska geweest voor verschillende fotoshoots. Afgelopen maand zijn wij opnieuw geweest voor de newborn shoot van ons zoontje. Wederom weer een leuke ochtend gehad en zijn er prachtige foto’s gemaakt. Wij raden iedereen het fotohuisje aan! Zeer professioneel en een topper van een fotograaf! En ook wij komen zeker weer terug!
Demi Deurloo Demi Deurloo uit Harderwijk heeft geschreven op 17 september 2020:
Een fantastische zwangerschapsshoot gehad, We voelden ons gelijk op ons gemak en het was meteen vertrouwd. Een aanrader voor iedereen die foto’s van haar mooie buik wilt.
Linda Linda uit Almere heeft geschreven op 17 september 2020:
Via een vriendin zijn we bij Mariska terecht gekomen en hebben we een zwangerschapsshoot gedaan. Ons zoontje van 2 was ook mee en we vonden het wel spannend of hij het de hele tijd leuk zou vinden, maar het ging eigenlijk heel goed! Mariska betrok hem erbij en weet goed hoe ze met kinderen om moet gaan. We zijn super blij met de foto's!
Ilona ferwerda Ilona ferwerda uit Dronten heeft geschreven op 13 september 2020:
Ik heb hier een zwangerschap shoot gedaan, en zou het iedereen aanraden. Mariska heeft oog voor detail, creëert een fijne sfeer en heeft alle aandacht voor je. Bij haar foto’s laten maken was een toffe ervaring
Fabiënne Fabiënne uit Lelystad heeft geschreven op 12 september 2020:
Wij hebben een zwangerschapsshoot bij Mariska laten doen. Wij zijn enorm blij met deze ervaring, we werden enorm op ons gemak gesteld. Mariska houd heel veel rekening met je wensen en geeft je ook de ruimte voor eigen ideeën. Ook waren we erg te spreken over de enorme keuze aan jurken, voor ieder wat wils. Kortom echt een geweldige ervaring gehad!
Yasmine Yasmine uit Amsterdam heeft geschreven op 12 september 2020:
Ik heb samen met mijn 2 zussen een zwangerschapfotoshoot gedaan. Dit was een super leuke ervaring. Het zijn super mooie foto's geworden. We hadden prachtig weer waardoor de zonsondergang prachtig zijn werk heeft gedaan. Daarbij was het super dat wij met z´n drieën ook perfecte jurken bij elkaar konden combineren wat het effect op de foto nog mooier waren. Kortom een super ervaring om samen met je zusjes zwanger te zijn en dit vast te leggen met prachtige foto's.
Gaby Gaby uit Hoef & Haag heeft geschreven op 11 september 2020:
Wat hebben wij een super leuke ervaring gehad bij Mariska! Wij zijn voor een zwangerschapsfotoshoot bij Mariska geweest en totaal geen mensen die graag voor de camera staan. Ze luisterde goed naar onze wensen en stelde ons snel op ons gemak. Zojuist de prachtige foto’s ontvangen, zijn er erg blij mee! Mooiere herinnering aan de zwangerschap kan je zelf zeker niet maken. Mariska is zeker een aanrader!
Mariska Mariska uit Dronten heeft geschreven op 8 september 2020:
Na een fantastische bruidsrapportage was de keuze om ook deze bijzondere fase van ons leven vast te laten leggen door Mariska snel gemaakt! Ik voelde me ontzettend op mijn gemak tijdens de zwangerschapsshoot. Mariska weet precies wat past bij jou en je lijf en vertaalt je wensen binnen no time naar prachtige beelden. Mariska, nogmaals ontzettend bedankt en je gaat ons zeker terug zien! 🙂
Selena Selena uit Harskamp heeft geschreven op 2 september 2020:
Ik heb een zwangerschapfotoshoot laten doen en dit was een bijzondere ervaring. Het is toch een andere manier voor de camera staan en Mariska heeft ervoor gezorgd dat de spanning weg ging. Er is veel keus qua jurken/doeken en Mariska kijkt goed naar wat wel of niet past. Ik ben zeer blij met het eindresultaat.
Esther Esther uit Lelystad heeft geschreven op 1 september 2020:
Wij hebben een newbornshoot gedaan bij Het Fotohuisje. Best spannend om je kleintje uit handen te geven. Mariska heeft precies uitgelegd wat ze ging doen. Daarbij gaf ze ook aan dat alles op het tempo van de kleine zou plaatsvinden en er totaal geen sprake was van moeten. Het is heel erg goed gegaan. Jammer genoeg is Mariska niet te boeken als oppas voor baby's, ze had de kleine zo in diepe slaap! Aanrader !
Kevin Kevin uit Lelystad heeft geschreven op 28 augustus 2020:
We hebben met onze zoon een enorm leuke ervaring gehad. Er zaten geweldige foto’s tussen en naast de shoot waarvoor we kwamen had Mariska een aantal ander leuke ideeën die er erg goed uit zijn gekomen. Ze had erg leuk contact met onze zoon. Daarnaast ook erg flexibel ivm de hitte.
Rebeca Zaa Rebeca Zaa uit Natherland heeft geschreven op 25 augustus 2020:
Ik kreeg een heel serieus gevecht met mijn vriend, wat leidde tot onze breuk, ik maakte me zorgen over onze relatie omdat ik zoveel van mijn vriend hou en hem niet wilde verliezen, dus besloot ik een oplossing op internet te zoeken toen ik zag verschillende getuigenissen van mensen die Heer Bubuza bedankten voor het herenigen van hun relatie, dus nam ik onmiddellijk contact op met Heer Bubuza op WhatsApp: +1 505 569 0396 en vertelde hem mijn relatieproblemen, Hij reageerde en beloofde me te helpen. Hij verzekerde me dat ik de resultaten binnen 12 tot 16 uur zal zien. Ik deed wat hij me had opgedragen, 15 uur later belde mijn vriend me huilend op en smeekte me om te vergeven en hem terug te accepteren. Lord Bubuza is geweldig en ik kan niet stoppen hem te bedanken. Neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp::: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
Stephanie Stephanie heeft geschreven op 24 augustus 2020:
Een fantastische zwangerschapsshoot gedaan bij Mariska. Het was een beetje stressvol omdat we in de file belandden en daardoor veel te laat kwamen, maar Mariska was gelukkig heel flexibel en wist ons daarna goed op ons gemak te stellen. We gingen lekker aan de slag en we hebben veel kunnen doen. Mariska weet precies wat ze doet en hoe ze het moet aanpakken, dat merkte ik gelijk. Het eindresultaat is dan ook geweldig! Heel erg blij mee.
Sasja Sasja uit Lelystad heeft geschreven op 22 augustus 2020:
Wat een leuke ervaring was dit! Mariska neemt er goed de tijd voor en maakt prachtige foto’s. Verschillende settings en waardoor je diverse foto’s hebt. Het resultaat is heel leuk geworden, zó blij mee!
Cindy en Robert Cindy en Robert uit Eindhoven heeft geschreven op 19 augustus 2020:
Het was een geweldige ervaring! Mariska wist precies wat ze deed en heeft ons fantastisch begeleidt tijdens de shoot. Het was de reis van Eindhoven naar Lelystad dubbel en dwars waard! Mariska, bedankt voor de mooie, blijvende herinnering. Het resultaat overtrof onze verwachtingen!
Chanel en Jaxx Chanel en Jaxx uit Lelystad heeft geschreven op 15 augustus 2020:
Voor Jaxx zijn eerste verjaardag hebben wij een leuke cakesmash gedaan, ondanks dat Jaxx gefascineerd was van alle dingen die er om hem heen gebeurde zijn de foto’s toch leuk geworden’! Heel erg bedankt hiervoor
Nathalie Nathalie uit Marknesse heeft geschreven op 13 augustus 2020:
Voor de derde keer bij Mariska geweest. Omdat zij gewoon super foto's weet te maken. Soms op plekken waarvan je denkt gaat dat mooi worden? Maar dat zijn dan juist de mooiste! Ook dit keer heeft ze mijn zwangerschap van onze tweeling super mooi weten vast te leggen. Dankbaar voor de foto's die zij heeft vast gelegd van ons gezin!
Elsa Elsa uit Lelystad heeft geschreven op 13 augustus 2020:
Wij hebben met z`n 4-en bij Mariska een gezinsfoto laten maken. Met twee kleine kinderen kan dat best een uitdaging zijn maar Mariska wist ze op verschillende manieren uit te dagen waardoor we hele leuke verschillende mooie foto`s samen hebben kunnen maken! Bedankt!
Madhivi Madhivi uit Almere heeft geschreven op 13 augustus 2020:
Wij hebben een zwangerschapsshoot laten doen. Het resultaat is heel mooi geworden. Mariska heeft echt de tijd genomen voor de shoot. Tijdens de shoot gaf ze ook allerlei tips voor mooiste resultaat.
Alissa Alissa uit Lelystad heeft geschreven op 13 augustus 2020:
2 weken geleden een zwangerschapsshoot laten maken bij Mariska in de studio. Ik ben zo blij met het resultaat! Mariska stelt je heel erg op je gemak en is een hele lieve spontane vrouw. Ik kom zeker nog eens terug!
Linda Linda uit Lelystad heeft geschreven op 10 augustus 2020:
Ik was bijna uitgerekend en heb toch even snel een fotoshoot kunnen regelen bij Mariska. Ik wou een buiten foto shoot en wij hebben dat s'ochtends gedaan. Het was een mooie ervaring en Mariska heeft mij geholpen door aan te geven wat ik moest doen om de mooie en fotos te krijgen. Ik vond het een leuk ervaring en ik zou weer een andere shoot inplannen mocht er de gelegheid voor zijn.
Sophie Sophie uit Lelystad heeft geschreven op 3 augustus 2020:
's Morgens al vroeg uit de veren voor een fotoshoot buiten om mijn zwangerschap vast te laten leggen door Mariska. Ons idee was om dit op het strand te doen en Mariska wilde dit wel proberen, al was deze locatie volgens haar 's avonds het mooiste. Uiteindelijk zijn we niet meer van het strand weggegaan, want de locatie was prachtig. Mariska weet het moment zo mooi in een foto te vangen! Echt een aanrader! We zijn een groot gezin, van 5 personen, en we hebben zoveel keuze uit foto's waar we allemaal leuk en mooi op staan. We zijn nu al voor de derde keer terug geweest bij Het Fotohuisje en zullen dit in de toekomst zeker nog een keer doen.
Wendy Wendy uit Lelystad heeft geschreven op 2 augustus 2020:
Met onze prachtige dochter van bijna 1 jaar oud hebben we een cake-smash fotoshoot gedaan. Mariska is fantastisch! Ze doet onwijs haar best om de aandacht van onze kleine meid te krijgen, niks is te gek (gekke geluidjes, heen en weer bewegen, op de grond liggen) en dat heeft prachtige foto's opgeleverd. Keuzes maken was onwijs moeilijk omdat het niet alleen de cake-smash foto's zijn waaruit we konden kiezen maar ook foto's voor de taart, foto's van ons samen als gezin en foto's in bad. Kortom we hebben een mini fotoshoot gehad waar we allemaal enorm van hebben genoten!
Linda Linda uit Lelystad heeft geschreven op 1 augustus 2020:
Bijna 2 weken geleden een Boudoir fotoshoot laten maken. Toen Mariska binnen kwam voelde het al super goed. Ze legde alles gelijk goed uit hoe en wat. En ze stelde mij echt gerust omdat het best wel een spannende shoot was. Maar eigenlijk voelde ik de spanning als snel weg gaan, omdat Mariska mij een goed gevoel gaf bij de shoot. Ik had binnen een paar dagen de foto's al waar ik uit kon kiezen welke wij wilden. Ze zijn echt super mooi geworden!!! Ik ben zo blij met het eind resultaat. Kon gewoon bijna niet uit alle super mooie foto's kiezen. Echt super bedankt voor de prachtige foto's
Irina Negru Irina Negru uit Lelystad heeft geschreven op 1 augustus 2020:
Onwijs leuke ervaring gehad. Met zijn 5 op de foto waarvan maar een persoon NL spreekt was een hele uitdaging. Dankzij Mariska haar geduld en heldere instructies hebben wij prachtige herinneringen vast kunnen leggen. Ik neem alle foto's, ze zijn allemaal mooi. Dankjewel Mariska!
Rosalie Rosalie uit Tuitjenhorn heeft geschreven op 30 juli 2020:
Recent een zwangerschapsshoot laten maken bij Mariska. Vanuit de kop van Noord-Holland naar Lelystad gereden, want wat een prachtig portfolio en de jurkencollectie trokken ook gelijk mijn aandacht. De shoot zelf was enorm leuk, Mariska stelt je direct op je gemak en weet precies welke kleuren bij je passen, maar luistert ook naar jouw wensen. Enorm van genoten!
Linda Visser Linda Visser uit Almere heeft geschreven op 29 juli 2020:
Bij Mariska 2 weken geleden geweest voor de zwangershapsshoot, wat een onwijs mooie en speciale ervaring, en uitje tijdens mijn zwangerschaps verlof. Mariska stelde mij op me gemaakt en is professioneel en legt alles duidelijk uit. Vandaag de foto's mogen ontvangen en ze zijn prachtig geworden, het wordt nog lastig kiezen met zoveel moois! 🙂 Dankjewel je bent een top fotografe!!
Marloes van der Noll Marloes van der Noll uit Zeewolde heeft geschreven op 27 juli 2020:
Wij hebben een ontzettend leuke shoot gehad. Samen met onze pup Bo was dat nog een hele uitdaging. Maar met het geduld van Mariska helemaal goed gekomen. Zeker een aanrader!
Carol Koelemeijer Carol Koelemeijer uit Lelystad heeft geschreven op 27 juli 2020:
Opnieuw bij Mariska geweest voor een cakesmash shoot. Hiervoor al eerder geweest voor een zwangerschapsshoot en een momny shoot. Wat was het weer leuk en wat zijn er weer prachtige foto's uit voort gekomen. Iedere keer als we zijn geweest wordt je weer verrast met haar nieuwe ideeën over hoe ze het mooiste resultaat kan krijgen. We komen snel weer bij je terug voor de 4 generatie shoot, want uit ervaring weten we nu al dat ook doe weer geweldig zal worden. Je bent een top fotografe 👌👌 bedankt Carola, Amber & de kinderen
Chava Saarloos Chava Saarloos uit Almere heeft geschreven op 25 juli 2020:
Wij zijn bij Mariska geweest voor een zwangerschaps shoot. Ik had over haar gehoord via een vriendin. Wij zijn heel blij met het resultaat en vonden de shoot zelf erg leuk om te doen. Er was dankzij haar persoonlijke benadering een hele fijne sfeer. Er zijn super veel mooie jurken en mogelijkheden met licht en achtergronden. Je merkt meteen dat ze verstand heeft van wat het beste past en je geeft je daar dan makkelijk aan over. Er is ook ruimte voor eigen inbreng en ze luistert goed naar je behoefte. Als fotograaf weet ze niet alleen de beste hoek en setting neer te zetten maar ons ook goede aanwijzingen te geven over posities en kijk richtingen. Vooral voor mijn partner erg belangrijk want die is niet zo van de foto’s en ook hij gaf zich over aan de fotograaf. Geweldige foto’s als resultaat. Lastig kiezen met zoveel mooie en diverse plaatjes. Dankjewel!
Lois Lois uit Lelystad heeft geschreven op 23 juli 2020:
Vorige week hebben wij de cakesmash fotoshoot bij Mariska laten doen voor ons 2e zoontje. En dit was voor ons niet de eerste keer dat we bij haar zijn geweest. Mariska is heel professioneel in haar vak en je kunt de passie ervan af zien spatten wanneer ze bezig is. Ze maakt er een gezellige boel van en neemt echt de tijd om zo mooi mogelijke foto's te maken. Ze is erg creatief en houdt ervan om iets nieuws uit te proberen. Kortom, echt een absolute aanrader! Met een 3e kindje op komst is het voor ons zeker niet de laatste keer geweest dat we een mooie fotoshoot door haar laten doen!
Femmie en Wouter Femmie en Wouter uit Lelystad heeft geschreven op 23 juli 2020:
Wat een mooie foto's gemaakt door Mariska. We kunnen niet wachten tot we ze aan onze zoon kunnen laten zien en hij kan zien hoe schattig hij was. Fijn om te merken dat Mariska liefdevol met onze new Born om ging en met hem mee ging als hij wat aandacht nodig had!. Liefs Wouter, Femmie en Teun
Robin de Vries Robin de Vries uit Purmerend heeft geschreven op 21 juli 2020:
Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om bij Mariska een zwangerschapsshoot te boeken. Het was een bijzondere ervaring waarbij ik mij op mijn gemak voelde en dat is terug te zien op de foto's! Ik kijk er nu al naar uit om later mijn kleinkinderen te laten zien hoe stralend ik er vroeger uit zag. Nogmaals bedankt!
Sinke Sinke uit Marknesse heeft geschreven op 21 juli 2020:
Wauw, wat een gave foto’s heeft Mariska van ons gemaakt! Met de zwangerschaps shoot in de avond weet ze precies de juiste plekjes te vinden om een geweldig resultaat neer te zetten.. wij zijn erg blij met de mooie foto’s. Het was een hele klus om uit te zoeken! 😉 Liefs, Peter & Noha
Mascha Mascha uit Hoofddorp heeft geschreven op 20 juli 2020:
Wauw, wat ben ik trots op de foto's die Mariska van ons heeft gemaakt! Ik vond de foto's op de website al zo mooi, maar had nooit verwacht dat ik mezelf ook zo mooi zou kunnen vinden. Ik heb geen fotomodellen-lichaam en was daardoor een beetje onzeker. Mariska stelde mij echter snel op mijn gemak en gaf goede tips tijdens het maken van de foto's. Ik ben ontzettend blij met het resultaat; een hele bijzondere herinnering aan mijn zwangerschap, én een leuk uitje tijdens mijn verlof. Hier ga ik nog lang van nagenieten!
Chantal Doeland Chantal Doeland uit Almere heeft geschreven op 18 juli 2020:
Zo nerveus als dat ik binnen kwam, zo relaxed kwam ik weer naar buiten. Ik vond het spannend om in de spotlights te staan maar wat heb ik genoten. Dankzij de tips tijdens de shoot, hoe je moetsl staan en hoe je kunt bewegen voor de lens, werd het een hele leuke ervaring. Helaas wou ons dochtertje niet zo graag mee doen, haha.
Reina Spenkelink Reina Spenkelink uit Enschede heeft geschreven op 18 juli 2020:
Twee weken geleden ben ik vanuit Enschede naar Lelystad gereden omdat de zwangerschapsfoto's op de website me zo aanspraken dat me het dat waard leek. En daar heb ik geen seconde spijt van gekregen! Prachtige jurken, locaties en persoonlijke aandacht. In 2u zijn we voor mijn gevoel alle uithoeken van Lelystad langs gegaan, inclusief de prachtige plek in de vijver wat voor mijn gevoel écht unieke foto's heeft opgeleverd. Nu moet er gekozen worden, wat een uitdaging! Ik kan iedereen die persoonlijke, originele en unieke zwangerschapsfoto's wil Mariska aanraden!
Sharona de Bruijn Sharona de Bruijn heeft geschreven op 12 juli 2020:
We zijn voor Mariska de zwangerschapsfotos meer dan een uur gaan reizen om met het mooie ochtendlicht foto's te maken. De foto's zijn de reistijd meer dan waard. Er was veel keus uit mooie jurken en Mariska liet ons erg op ons gemak voelen voor de camera.
Martijn, Suzanne en Niek Martijn, Suzanne en Niek uit Lelystad heeft geschreven op 12 juli 2020:
Wederom een fijne ervaring gehad bij Mariska! Na de zwangerschapshoot nu dan de cakesmash van onze zoon!. Wat een geweldige foto's weer! Daar valt niet uit te kiezen. Dan maar allemaal! Bedankt dat je dit mooie moment voor ons hebt vastgelegd!
Mabel Mabel uit Lelystad heeft geschreven op 21 mei 2020:
Wat een leuke ervaring, en wat zitten er mooie foto's tussen dank je wel voor het vastleggen van een bijzondere herinnering. We komen zeker weten bij je terug voor de new born foto's en wie weet wat er nog volgt. We hebben je ontdekt en je komt niet meer van ons af♥️ Liefs Jerremy, Mabel & Robin
Ramayca Kuik Ramayca Kuik uit Lelystad heeft geschreven op 10 mei 2020:
Afgelopen maandag hebben wij elkaar voor de 3e keer mogen ontmoeten. Want na de zwangerschap’s- en de cakesmash fotoshoot wilde we ook graag de 2e verjaardag van onze dochter weer vast leggen! Dus op een mooie zonnige avond met z’n alle het bos in, maar jeetje wat was het koud, en wat was ik bang dat dat te zien zou zijn op de foto’s. Maar op deze moederdag heb ik de foto’s ontvangen en in één woord: WAUW 🤩 dat word weer moeilijk kiezen... ik verwachtte dat er wel een paar mooie tussen zouden zitten maar ZO VEEL😳 en ZO MOOI 😍 Wat een verassing weer! Dank je wel!🙏 en natuurlijk tot volgend jaar! Groetjes Jordy Ramayca en Jazlynn!
Marjolein Marjolein uit Dronten heeft geschreven op 19 maart 2020:
Voor de 3e keer een shoot mogen doen bij Mariska. Er hangt een fijne ontspannen sfeer en wat ben je lief en geduldig met de babies. Wat zijn we blij met het resultaat. Wij komen zeker nog is terug.
Michelle Michelle uit Zeewolde heeft geschreven op 20 februari 2020:
Gister ben ik voor de 5e keer alweer voor een shoot bij Mariska geweest. Dat zegt wel dat wij altijd super blij zijn met hoe zij werkt en de mooie beelden die zij altijd weer weet vast te leggen. Mariska heeft echt passie voor haar vak en dat zie je terug in haar mooie werk. Daarom staat onze volgende shoot alweer in de planning. Ze is erg proffesioneel en daarom raad ik haar zeker aan. Bedankt weer voor de newborn shoot van onze babyboy.
Gabrielle Gabrielle uit Soesterberg heeft geschreven op 6 februari 2020:
Voor de tweede keer een zwangerschapshoot gedaan.. en wat zijn de foto's weer mooi geworden!! Het is zo fijn om met Mariska te werken. Ik kom er tot rust en kan mij zo helemaal overgeven aan der. Mocht er een derde zwangerschap komen, ziet u mij weer!
Maaike Maaike uit Dronten heeft geschreven op 11 januari 2020:
Voor de tweede keer een zwangerschapsfotoshoot bij Mariska gedaan en wat zijn de foto's toch weer prachtig geworden. De keuze aan jurken, body's etc. is mega en Mariska zelf is echt super leuk! Ik voelde mij gelijk bij haar op mijn gemak. Op naar de newbornshoot!
Toes van den Berg Toes van den Berg uit Lelystad heeft geschreven op 9 januari 2020:
Lieve Mariska, Wat maakte je er weer een feestje van. Eerst de zwangerschap vastgelegd bij jou en na 2x knipperen met onze ogen zat ons meisje voor jou met haar cakesmash. De resultaten zijn weer fantastisch. Bedankt dat je dit weer voor ons vast hebt willen leggen! Voor iedereen die nog twijfelt : niet doen! Deze vrouw is fantastisch en je zult er geen spijt van hebben ❤️
Pamela Pamela uit Lelystad heeft geschreven op 6 januari 2020:
In december hebben wij voor een tweede keer een zwangerschapsshoot bij Mariska gedaan. Wederom een binnen shoot, maar toch weer andere foto's. Er is zoveel keuze aan verschillende jurken, doeken etc. Het Fotohuisje is echt een aanrader! Mariska stelt je direct op je gemak en zorgt voor de perfecte foto's! Wederom bedankt!
ilona ilona uit tiel heeft geschreven op 4 januari 2020:
Super leuke shoot gehad voor mijn zoontje die 1 word. Alles word goed verzorgd en je heb veel keuze qua decoratie etc. Ben erg blij met het resultaat Dat was t eindje rijden zeker waard! Kom zeker weten volgend jaar terug.
Kimberly Kimberly uit Lelystad heeft geschreven op 4 januari 2020:
Nadat ik had getwijfeld of ik het wel moest doen had ik de knoop doorgehakt en had ik Mariska bericht voor een zwangerschap shoot. En gelukkig kon ik terecht! Nog nooit zoiets gedaan maar we zijn erg blij met het resultaat! Mariska was open en stelde me gerust. Manlief werd ook overal bij betrokken en dat voelde vertrouwd en fijn. We kunnen geen keuze maken met de foto's die we hebben mogen ontvangen, mooie herinneringen vastgelegd wat ik op deze manier niet had durven dromen. Dank je wel Mariska voor je begrip en je kwaliteiten!
Jolinda Jolinda uit Lutten heeft geschreven op 29 december 2019:
2 weken geleden bij Mariska een ‘Mijn mama & ik’ shoot gedaan. Dit was niet de eerste keer dat we bij Mariska kwamen en ook deze keer was het weer fijn en met een prachtig resultaat. Wat ik zo fijn vind is dat Mariska op een hele ongedwongen manier prachtige foto’s maakt. We hebben er 1,5 uur voor gereden maar dat was het dubbel en dwars waard. Haar foto’s vind ik qua belichting echt met kop en schouders boven andere fotografen uitsteken. Wij komen nog eens!
Gabriela Gabriela uit Almere heeft geschreven op 28 december 2019:
Ik heb recent een zwangerschapsfotoshoot gedaan (buiten) bij Mariska en ben ontzettend blij met het resultaat! Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij Mariska. De aanwijzingen voor de poses waren duidelijk en de jurken zijn prachtig. Vanwege de regen die dag hebben we met de voeten in de ( zeer koude) plassen gestaan. Maar ook in de regen zag Mariska een kans om daar juist hele bijzondere foto’s van te maken. Topper!
Charlotte de vries Charlotte de vries uit lelystad heeft geschreven op 27 december 2019:
Wij hebben nu onze 3de fotoshoot gehad bij Mariska en de foto's zijn weer geweldig! We zijn er weer erg blij mee en de volgende fotoshoot staat alweer gepland! Bedankt voor de fijne shoot en je geduld en tot volgend jaar. Liefs Familie de Vries
Iris Iris heeft geschreven op 25 december 2019:
Paar weken geleden een zwangerschapshoot gedaan bij het fotohuisje.. nooit eerder een fotoshoot gedaan en houd niet van in de belangstelling staan Mariska wist me goed op mijn gemak te stellen en zelfs uit me comfortzone te halen... super blij met het resultaat zo veel mooie foto's dat het uitkiezen lastig is.
Janine Groenendijk Janine Groenendijk uit Emmeloord heeft geschreven op 24 december 2019:
10 december heb ik een zwangerschapsshoot gehad bij Mariska. Een gezellige vrouw vol energie die van doorpakken weet. Dat laatste was erg fijn aangezien het buiten toch best koud was op blote voeten. Gelukkig ben ik erg blij met het resultaat! Ik zou het zo weer doen!
Susanne Susanne uit Dronten heeft geschreven op 24 december 2019:
Lieve Mariska, Wat een mooie en waardevolle foto's heb jij van ons gemaakt met de Mommy and me shoot. De kleine meid was gelijk helemaal weg van jou en je wist mij helemaal op mijn gemak te stellen. Het eindresultaat is prachtig, we komen zeker nog een keer terug!
Vienna van Rijn Vienna van Rijn uit Almere heeft geschreven op 23 december 2019:
Hoi Mariska, Wat hebben we een geweldige bijzondere shoot gehad. Al bij binnenkomst voelden we ons vertrouwd. Door de prachtige jurken en body's zijn het prachtige foto's geworden. Een echte aanrader en we komen snel terug met de kleine. Groetjes Vienna en Marco
Ozgul Ozgul uit Lelystad heeft geschreven op 22 december 2019:
Op 20 december 2019 heeft mijn dochter van 11 maanden fotoshoot gehad voor zijn 1e verjaardag, het was super leuk en gezellig .. Mariska wat ben je toch lief!! je had zoveel geduld ook had je leuke ideeën voor m’n dochter haar fotoshoot bedankt !! ❤️
Ingrid Buscher-Delger Ingrid Buscher-Delger uit Zwolle heeft geschreven op 21 december 2019:
Op 15 Augustus 2016 ben ik bevallen van mijn zoontje Dinand.... Twee dagen voor de al maanden geplande zwangerschapshoot....natuurlijk, wat was ik blij met mijn gezonde zoon, maar wat vond ik het ontzettend jammer dat ik dat speciale moment van die shoot heb moeten missen. En toen kwam de mogelijkheid voor een mommy en me shoot, met twee handen aangegrepen en wat een heerlijke momenten met mijn boef in mijn armen ... Mariska weet precies wat te doen en te zeggen om de mooiste momenten vast te kunnen leggen, ik ben je erg dankbaar voor de prachtige foto's!
Romy Romy uit Lelystad heeft geschreven op 19 december 2019:
Ook nu hebben wij weer leuke foto's over gehouden aan de cake smash van ons zoontje. Bij onze oudste was het al een leuke ervaring en ook nu weer. Mariska is ontzettend leuk en geduldig. Onze jongste was namelijk niet erg in de foto stemming, maar ondanks dat zijn er toch nog hele leuke foto's uit gekomen. Mariska bedankt weer !
Nicole Sipahelut Nicole Sipahelut uit Swifterbant heeft geschreven op 16 december 2019:
Wat een heerlijke energie heeft Mariska! Onze dochter van 7 maanden voelde zich meteen op haar gemak. Ze heeft onze beide kinderen zo ontzettend mooi op de foto weten vast te leggen. We hebben nu al zin in haar cakesmash sessie voor haar eerste verjaardag.
Carmen Carmen heeft geschreven op 15 december 2019:
Wij hebben Mariska benaderd voor een Zwangerschapsshoot. Wij hadden qua agenda niet veel opties meer over, maar na overleg met Mariska heeft ze iets kunnen regelen voor ons. Bij het maken van de afspraak wisten wij niet dat wij die week ook nog bezig zouden zijn met een verhuizing en dat mijn hoofd nog vol zat met plannen/regelen/zou dit nog goed komen? Ook hadden wij een dreumes die net aan het wisselen was met haar middagslaapje - zou zij uberhaupt nog vrolijk zijn? Zodra wij binnen de fotostudio stapte stelde Mariska's professionele aanpak mij gelijk gerust. Ik maakte mij nog druk over de kinderen (waren ze niet moe? hadden ze honger? Zitten de haren goed etc.) maar Mariska zorgde wonder boven wonder dat ik weer rustig werd en op de fotoshoot kon focussen. Resultaat? Prachtige foto's. Wauw. Ongelofelijk mooi.
kimberley kimberley uit Lelystad heeft geschreven op 14 december 2019:
vorige maand 6 november een super zwangerschapsshoot gehad. heel erg uitgesteld van wegen mijn eigen onzekerheid over mijn lichaam. helemaal op mijn gemak gesteld en een superdag gehad. voor het eerst sinds mijn buik duidelijk werd heb ik mij weer even echt mooi gevoelt. de week erna bevallen van onze mooie dochter dus pressies optijd nog foto's gemaakt. super bedankt voor deze mooie ervaring.
Daisy Romviel Daisy Romviel uit Lelystad heeft geschreven op 4 december 2019:
Vorige week donderdag ( 28 november) een zwangerschaps foto shoot gehad van mijn tante. Die was ook mee want was een beetje zenuwachtig omdat ik niet echt fotogeniek ben. Door Mariska werd die zenuwen helemaal weg gehaald waardoor ik écht kon genieten en me zenuwen weg gingen. Ze stelde me écht op me gemak en dat ik er mocht zijn. Wat een topper!!!! En wat een mooie jurken heb ik aangehad. En écht jurken waarvan ik dacht die staan me niet maar door Mariska werd het 1 mooi plaatje. Super bedankt voor de geweldige ervaring wie ik nooit meer vergeet. Super benieuwd naar de foto's. Nogmaals Mariska je bent een topper en een wereldvrouw!!!!!
Leonie Stoker Leonie Stoker uit Biddinghuizen heeft geschreven op 2 december 2019:
Na de zwangerschaps fotoshoot, ook een fotoshoot gedaan met het "resultaat". Wat bijzonder! Het leukste vond ik dat wij ook een jurk gebruikt hebben die ik aanhad tijdens de zwangerschaps shoot. Het maakte het cirkeltje rond. En wat zijn de foto's weer mooi geworden!
Vishally Vishally uit Almere heeft geschreven op 28 november 2019:
Ik heb een zwangerschapsshoot gedaan bij Het Fotohuisje. Ik heb geen ervaring met het doen van fotoshoots maar Mariska heeft mij goed begeleid tijdens de shoot waardoor ik mij comfortabel voelde. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en kan een zwangerschapsshoot bij Het Fotohuisje aan elke zwangere vrouw aanbevelen.
Esmé Petrona Esmé Petrona uit Lelystad heeft geschreven op 28 november 2019:
Begin november mijn zwangerschapsshoot gehad. Het was voor ons de eerste keer een zwangerschapsshoot maar ook hebben wij als gezin bijna geen foto's. Onze dochter en mijn vriend mochten ook op de foto. Super leuk! Mariska attendeerde mij op mijn houding en liet mijn best uitdagende poses aannemen. Ik heb zelfs foto's gemaakt wat ik zelf nooit zou doen ( lees qua poses en kleding). Mariska heeft me echt uit mijn comfortzone getrokken. En wat ben ik blij dat ze dat gedaan heeft want wat zijn de foto's fantastisch geworden!! Ik kan het echt iedereen aanraden! Je hebt een herinnering voor het leven. Mariska is een professionele fotografe maar met een hele ontspannen en menselijke manier van werken. Wij hebben ons echt op ons gemak gevoeld. Wij komen zeker terug!
Stefanie de Jong Stefanie de Jong uit Amersfoort heeft geschreven op 27 november 2019:
4 november mijn zwangerschaps shoot gehad. Had mij er erg op verheugd! En Mariska heeft alle verwachtingen waar gemaakt! Enorm veel keuze aan jurken en achtergronden. Mariska stelde mij erg op mijn gemak, ze maakte een gezellig praatje om ons te leren kennen en om er achter te komen wat onze wensen waren. Nu heb ik de link gekregen met alle foto's en rust mij alleen nog keuze te maken welke foto's ik wil hebben. Maar het resultaat maakt het niet makkelijker, zulke mooie foto's met prachtige jurken en verlichting.. Mariska honing is echt een aanrader! De volgende shoot zou ik weer bij haar doen!
Tamara Tamara uit Lelystad heeft geschreven op 26 november 2019:
Fijne gezinsfotoshoot in combinatie met een mommy&myshoot gehad! Leuke spontane fotograaf die lekker outofthebox denkt! Ze neemt dentijd voor je en is geduldig met kinderen. Altijd in voor iets nieuws met een mooi eindresultaat! Aanrader!!
Ruth Ruth uit Amsterdam heeft geschreven op 20 november 2019:
Vandaag mijn fotoshoot gehad en wat een bijzondere ervaring! Ik kan het iedereen aanraden om een zwangerschapsfotoshoot te doen bij het fotohuisje/Mariska. Mariska is erg creatief en heeft echt oog voor het fotograferen. Ik kijk nu al uit naar de foto’s die ze heeft geschoten! Dankjewel voor de leuke ochtend en de bijzondere foto’s van mijn eerste zwangerschap.
Renee Kasche Renee Kasche uit Harderwijk heeft geschreven op 18 november 2019:
Eind oktober mijn zwangerschapsshoot buiten kunnen doen op verschillende mooie plekjes in/ rondom Lelystad. Veel meer foto's gekozen om te ontwikkelen in HR, omdat ik niet kan kiezen! De setting die Mariska had uitgezocht, de hulp bij de kleuren van de jurken die er goed bij zouden matchen en het plezier tijdens de shoot.. Echt een hele fijne ochtend gehad!
Gabriela en Robin Gabriela en Robin uit Lelystad heeft geschreven op 14 november 2019:
Afgelopen maandag een Photoshoot gehad bij Mariska. Hele leuke shoot gehad. Vond het erg professioneel en we hebben ook kunnen lachen. Zeker een aanrader. Voor de volgende shoot kloppen we weer aan bij Mariska.
Patricia en Dave Patricia en Dave uit Almere heeft geschreven op 14 november 2019:
Dit is nu de 5e shoot die wij doen met Mariska en zoals altijd weer erg tevreden met het resultaat. 😃 Maar ook bewondering hoe geduldig en professioneel zij blijft tijdens een cakesmashshoot waar een baby van 1 jaar niet altijd er zin in heeft en een nogal aanwezig zusje van 3 de aandacht naar haar toe wilt trekken.
Svenja Svenja uit Baarn heeft geschreven op 11 november 2019:
Dit is nu de 3e shoot die wij bij Mariska hebben gedaan, ze is altijd vrolijk, open en professioneel. Wij voelen ons volledig op ons gemak en dat is ook terug te zien in de foto's! Wederom heel blij met de foto's van de laatste shoot, zwangerschapshoot. We komen snel weer terug voor opnieuw een newborn en cakesmash want, wat waren die ook ontzettend leuk om te doen zeg!
Barbara Barbara uit Lelystad heeft geschreven op 7 november 2019:
We hebben bij Mariska eerder al twee zwangerschap fotoshoots gedaan, dit was al een hele leuke ervaring met een mooi resultaat voor aan de muur. Deze keer een fotoshoot gedaan met de familie. We hebben weer hele leuke, mooie plaatjes mogen ontvangen. Mariska is een fijn mens met veel geduld (vooral toen onze kindjes bedacht hadden om een driftbui te hebben tijdens de shoot). Ze maakt prachtige foto’s, heeft inzicht hoe je het beste erop kan staan. Wij zijn heel blij met het resultaat! Bedankt Mariska!
Melissa Melissa uit Almere heeft geschreven op 6 november 2019:
Recent tweemaal bij Mariska geweest voor een zwangerschap shoot, eenmaal als model en de 2e keer met mijn partner samen. Ik heb ontzettend genoten van de beide shoots, het klikte meteen en daardoor gingen beide shoots ook heel gemakkelijk. Terwijl ik het normaal gesproken best ongemakkelijk en eng vind voor de camera. Met Mariska was hier totaal geen sprake van, en dan nu de moeilijke keuze om te kiezen uit al de mooie foto's die gemaakt zijn. We zijn ontzettend blij met de resultaten en de mooie herinneringen die we voor later hebben kunnen laten maken door Mariska. Nogmaals super bedankt voor de prachtige foto's en dat je mij zo op mijn gemak hebt laten voelen! Dikke knuffel van ons.
Sinja Sinja uit Kortenhoef heeft geschreven op 5 november 2019:
Recent een zwangerschap shoot (buiten&binnen) gedaan bij Mariska. Het zijn hele mooie foto's geworden! Tijdens de shoot voel je je snel op je gemak ondanks dat ik niet zo hou van foto's laten maken. We zijn heel blij met het resultaat!
Eveline Eveline uit Lelystad heeft geschreven op 2 november 2019:
Vorig jaar hebben we onze bruiloft in de herfst laten vastleggen door het Fotohuisje. We waren zo tevreden over het resultaat dat we Mariska ook gevraagd hebben een newborn/family shoot met ons te doen. Het resultaat is wederom helemaal naar wens! Mariska is erg enthousiast en leuk om mee te werken.
Gea Gea heeft geschreven op 2 november 2019:
Een maandje geleden zijn wij voor de derde keer naar het Fotohuisje gekomen voor een shoot. Eerst zwanger, toen new born en nu een shoot voor ons bij 1 jarige ventje. Gezellige shoot gehad, waarbij Mariska ons zoontje heel makkelijk op zijn gemak kreeg. Met als resultaat mooie foto's!
Denise Schermer Denise Schermer uit Amsterdam heeft geschreven op 1 november 2019:
Tijdens mijn zwangerschap een (buiten) shoot gedaan. Dit was voor mij nieuw en het was een erg leuke ervaring! Er zijn veel foto’s gemaakt op prachtige plekken in mooie jurken en er werd goed rekening gehouden met het beste licht. Ik heb zojuist de foto’s binnengekregen en ben zeer tevreden met het resultaat!
Shirley de Kraaij Shirley de Kraaij uit Lelystad heeft geschreven op 30 oktober 2019:
Zooo leuk. Ik voelde me als een klein kind in een snoepwinkel. De studio van Mariska is gezellig en hangt vol met mooie jurken en kleding. Zou 't bijna jammer vinden dat ik niet voor een zwangerschap shoot kwam. Mariska heeft een paar super gave foto's genomen voor mijn bedrijfspagina. Thanx Mariska. Ik voelde me op mn gemak! Keep thinking out of the box. I love it!
Emmy Emmy uit Lelystad heeft geschreven op 29 oktober 2019:
4 jaar geleden hebben wij voor het eerst een fotoshoot gedaan bij Mariska. Ik ben helemaal geen fan van foto's waar ik zelf op sta, maar omdat ik zwanger was van ons eerste kindje wilde ik dit toch graag vast laten leggen. Na wat onderzoek online kwamen we uit bij "Het Fotohuisje" voor onze zwangerschapsshoot en de newbornshoot. Bij binnenkomst werden we gelijk heel warm verwelkomd en ik voelde me gelijk op mijn gemak. Beide shoots gingen super goed en we waren super tevreden over het resultaat. Er staan nog steeds foto's van deze shoots in onze woonkamer. Na deze shoots zijn we terug geweest voor de Cakesmash voor de 1e verjaardag van onze dochter en ook hier was Mariska weer heel warm en geduldig en hebben we weer super mooie foto's mogen ontvangen. Nu 3 jaar na die laatste shoot ben ik zwanger van onze 2e en hebben we weer een aantal fotoshoots geboekt bij Mariska, waarvan we de eerste al gehad hebben. Dit keer ook weer een zwangerschapsshoot en ik wilde nu graag foto's die wat meer uitdagend waren. We hebben de foto's ontvangen en wauw! Mariska heeft ons weer verrast met ontzettend mooie foto's en mooie herinneringen. Zoals ik al zei ben ik geen fan van foto's van mezelf, maar Mariska heeft me op mijn mooist en vrouwelijkst vast weten te leggen! Wauw! Het was weer ontzettend moeilijk om een keuze te maken. Mariska is zo'n fijn persoon met zoveel hart en passie voor haar vak die je terug ziet in elke foto. Mariska, dank je wel weer voor de prachtige plaatjes en mooie herinneringen en we kijken uit naar de 2 shoots die nog gepland staan. Heel veel liefs en een dikke knuffel, Juun, Emmy, Eva en de baby.
Kimberly Kimberly uit Lelystad heeft geschreven op 27 oktober 2019:
Wij hebben 8 oktober een zwangerschapsshoot gehad en dit was een super ervaring. Normaal ben ik niet zo van het foto's maken van mezelf, maar ik voelde mij erg op mijn gemak door Mariska. We zijn erg tevreden met het resultaat!! Bedankt!
Eva Eva heeft geschreven op 21 oktober 2019:
De zwangerschapsshoot was een super leuke ervaring. Mariska is een echte professional en werkt heel prettig. Ik voelde mij op mijn gemak en ben heel blij met het resultaat. Ik had niet gedacht dat ik zo trots zou kunnen zijn op mijn zwangere lijf, dankzij Mariska. Bedankt! 🙂
Vanessa Vanessa uit Kortenhoef heeft geschreven op 19 oktober 2019:
We hebben een prachtige fotoshoot gehad van onze pasgeboren zoon. De sfeer was erg ontspannen waardoor Daan heerlijk heeft liggen slapen gedurende de shoot. De foto's zijn super mooi geworden!
Christina Christina uit Harlingen heeft geschreven op 18 oktober 2019:
Dit is de 5de keer dat wij terug zijn gekomen bij Mariska twee keer een zwangerschap en newbornshoot gedaan en nu met het gezin . Wat een vakwerk en een super veel geduld . En een onvergetelijke dag met veel humor en ook met een traan . Deze herinneringen ( foto’s ) hangen bij ons te stralen in de woonkamer . Mariska je weet ons elke keer weer te verbazen onwijs bedankt Liefs Wouter , Christina Jason & Layla
Valent Valent uit Lelystad heeft geschreven op 17 oktober 2019:
Mijn vrouw heeft voor mijn verjaardag foto's laten maken van onze 4 kids samen. Het zijn echt prachtige foto's geworden van onze 3 grotere kids samen met hun 4 maanden oude broertje. We zullen zeker nog een keer foto's bij Mariska laten maken. Voor ons een unieke collectie en we konden niet kiezen.
Sara Sara uit Den Haag heeft geschreven op 17 oktober 2019:
Vandaag een zwangerschapsshoot gehad en wat heb ik het leuk gehad! Ik heb mij nooit eerder zo erg op mijn gemak gevoeld, dankzij Mariska. Geweldige persoonlijkheid!! Ik hoefde helemaal niet na te denken over jurken, pose, noem maar op, heb mijzelf letterlijk open en bloot gesteld, Mariska had super veel leuke ideeën en ik liet het helemaal aan haar over. Dankjewel voor deze super leuke ervaring!!
Marco, Denice en Mae-lynn Marco, Denice en Mae-lynn uit Emmeloord heeft geschreven op 16 oktober 2019:
04-10-19 een zwangerschapsfotoshoot gehad bij Mariska. Een superleuke en professionele ervaring! Ontzettend veel jurken, poses en ideeën waar je een mooie selectie foto’s uit krijgt! Wij zijn ontzettend tevreden en blij met het resultaat! Bedankt Mariska! Groeten Marco, Denice en Mae-lynn
Robbert, Cynthia, Jesse en Levi Robbert, Cynthia, Jesse en Levi uit Harderwijk heeft geschreven op 15 oktober 2019:
Op 17 September hebben wij een NEWBORN fotoshoot bij Mariska gedaan. Met een newborn blijft het altijd een spannend moment om je kind voor het eerst uit handen te geven maar bij Mariska hebben wij nooit enig moment getwijfeld. Ze is zeer geduldig en gaat heel professioneel te werk. De foto`s zijn echt geweldig. We komen zeker terug en raden Mariksa ook echt aan.
Jitske Jitske uit Leusden heeft geschreven op 15 oktober 2019:
Wauw wat een super leuke ervaring en wat een top foto’s. Ik heb een zwangerschapsshoot gedaan en zag mezelf echt anders terug, veel mooier! Mariska geeft goede aanwijzingen hoe je er mooi op komt en de uiteindelijke resultaten zijn prachtig geworden. Hoop ook een mooie new Born shoot te kunnen doen!
Lisa Lisa uit Lelystad heeft geschreven op 14 oktober 2019:
We hebben een zwangerschapsshoot bij Mariska gedaan. Mariska heeft goed gehoord en aangevoeld wat wij fijn en mooi vinden en dit heeft geleid tot prachtige onbetaalbare foto's als herinnering aan deze bijzondere periode in ons leven! Heel erg bedankt!!!
Kim Kim uit Lelystad heeft geschreven op 30 september 2019:
Iedere keer weer een feestje om bij Mariska foto’s te laten maken! Een leuk uitje waarbij we mooie herinneringen hebben gemaakt die ook nog eens ontzettend mooi zijn vast gelegd. Mariska is ook in voor gekkigheid.. op verzoek van onze dochters zijn we tijdens de shoot op het strand in het water beland waar ook hele leuke spontane foto’s zijn gemaakt. Kortom echt een aanrader!
Anola Anola uit Lelystad heeft geschreven op 20 september 2019:
Ik heb samen met mijn dochtertje voor haar 1e verjaardag een cakesmash fotoshoot gedaan. We werden warm verwelkomt en de sfeer zat er meteen goed in. De manier waarop ze te werk ging was heel rustig en mijn dochtertje voelde zich ook vrijwel meteen op der gemakt waardoor de cakesmash een super leuke maar vooral ook een mooie ervaring is geworden. En het eind resultaat is ook geweldig!
Anisa Anisa uit Den Haag heeft geschreven op 18 september 2019:
Ik ben voor de eerste keer zwanger en wilde heel graag een fotoshoot buiten. Ik stuitte op de website van Mariska en gelukkig had ze ondanks haar drukke schema een plekje vrij voor mij en mijn partner. We zijn direct begonnen met jurken kiezen en het was fijn dat ze meedacht en meehielp. Tijdens de fotoshoot hadden we veel aan de instructies die Mariska gaf. Ik vond het lastig om te ontspannen, maar ook daar hielp ze mee! Ik vond het een hele leuke ervaring en we hebben hele mooie foto’s als herinnering!
Jill Pires Rosa Jill Pires Rosa uit Lelystad heeft geschreven op 17 september 2019:
Vorige week hebben wij een familie/gezin fotoshoot bij het fotohuisje gedaan. Wat een geweldige ervaring, wij hebben in een deuk gelegen van het lachen! Wij waren in totaal met 7 personen dus het was volle bak. Mariska had echter veel geduld (ook met onze 2 jarige dochter). Heel erg bedankt hiervoor. De foto's zijn ook echt enorm leuk geworden!
Tatyana Vlietstra Tatyana Vlietstra uit Almere heeft geschreven op 17 september 2019:
Wat was dit een geweldige ervaring. Met 34 weken (tweeling) zwangerschap ben ik bij Mariska geweest. Ik heb zelf een hekel aan op de foto gaan maar Mariska wist me compleet op m’n gemak te stellen en vondt de shoot een onwijs fijne en leuke ervaring. Het eind resultaat is ook zo intens mooi. Ik had het niet mooier kunnen laten vastleggen! Ben er intens blij mee! Bedankt Mariska ga zo door!!!! Liefs familie Vlietstra
Aafke Aafke uit Hilversum heeft geschreven op 13 september 2019:
Gisteren hebben mijn vriend, zoontje en ik een familiefotoshoot gedaan bij Mariska en wat zijn de foto's mooi geworden! Mijn zoontje is net 1 jaar en niet dol op stil zitten, maar Mariska wist zijn aandacht goed te trekken en op het juiste moment te klikken, want de foto's zijn prachtig. Veel verschillende houdingen en settings en vooral mijn zoontje staat er steeds stralend op. Eén nadeel: het is zo lastig kiezen wat nou de leukste foto's zijn...
Sandhya Sandhya uit Almere heeft geschreven op 11 september 2019:
Vandaag een mooie ervaring meegemaakt bij de fotoshoot van onze dochter die 2 jaar is geworden!(baby smash cake) Wij voelden ons meteen op ons gemak,Maar Mariska heeft ons zo danig begeleidt dat onze kleine meid(en onze andere 2 kinderen)zich op hun gemak voelde!complimenten hiervoor !wij zijn erg tevreden. Tot de volgende keer..!S & R
Callista Callista uit Lelystad heeft geschreven op 11 september 2019:
Het was super gezellig en leuk en er was veel keuze uit mooie jurken ik raad het zeker aan om hier een shoot te doen !
Barbara Hage Barbara Hage uit Almere heeft geschreven op 4 september 2019:
Ik heb een prachtige eerste ervaring bij Mariska gehad voor een zwangerschaps fotoshoot. Ze werkt ontzettend vlot en heeft weinig tijd nodig om de perfecte foto te maken. Ze heeft een groot assortiment aan jurken, achtergrond doeken en een diversiteit aan poses en houdingen. Ze komt zeer bekwaam over en is helemaal één met haar camera. Het was een prachtig ervaring en ik ben reuze benieuwd naar het resultaat. Het voelt nu al goed.
Michaja en Dennis Michaja en Dennis uit Marknesse heeft geschreven op 3 september 2019:
Wauw! Elke keer weer zijn we zo verast door de prachtige fotos van Mariska! Hoe ze het aanpakt en het geduld wat ze heeft! We maken nu al zeker 5 jaar fotos met het gezin bij Het fotohuisje en elke keer weer zo verast! Bedankt Mariska! En tot de volgende week weer 🙂 Groetjes Dennis, Michaja en de meiden!
Lindy en paolo Lindy en paolo uit Assendelft heeft geschreven op 29 augustus 2019:
Wij hebben al meerdere fotoshoots bij Mariska gedaan en elke keer is het een groot succes. Ze is een lief warm persoon met oog voor details. Onze zwangerschapsshoot foto's kijken we nog regelmatig terug vol bewondering. Onze trouwfoto's zijn echt een aanvulling op de dag zelf geweest, iedereen vind de foto's echt prachtig! Vandaag hadden we de cakesmash van onze zoon Luke en ook nu zijn we uiteraard enorm tevreden!
Pamela Pamela uit Almere heeft geschreven op 27 augustus 2019:
Ik heb samen met mijn partner een zwangerschapsshoot gedaan bij Mariska. Het was een super ervaring, ik voelde me prachtig in de jurken. Ze heeft super geholpen met het uitkiezen van de jurken, er zijn er namelijk zoveel tot je beschikking! De shoot zelf was super, we hebben het erg gezellig gehad! En het resultaat is nog mooier dan verwacht! Dankjewel Mariska!
Rianne Salemink Rianne Salemink uit Almere heeft geschreven op 26 augustus 2019:
Wat een fijne ervaring is het iedere keer weer met Mariska! Wij leerden Mariska in 2015 kennen, omdat we op zoek waren naar een fotograaf die zowel zwangerschap foto's als de bevalling kon fotograferen. Ik voelde mij ontzettend op mijn gemak, tijdens het eerste gesprek al. Inmiddels heeft ze naast de bevalling van onze oudste, ook de bevalling van onze tweeling gefotografeerd, en beide eerste verjaardagen. En ik denk dat er nog wel een aantal momenten bij komen dat we Mariska inschakelen als fotograaf, want de foto's maken onze collectie wel compleet !
Vanessa Eegerdingk Vanessa Eegerdingk uit Kortenhoef heeft geschreven op 21 augustus 2019:
Wat een fantastische ervaring was deze zwangerschapsshoot! Bij Mariska voel je je al heel snel op je gemak en ze heeft oog voor de kleinste details. We zijn buiten gestart met foto's maken. Mariska is niet bang om ' vies' te worden en klimt nog in een boom om het perfecte plaatje te maken. Eigenlijk is Mariska gewoon een beetje (goed) gek wat ervoor zorgt dat je niet 'nep' hoeft te lachen. Het was een hilarische shoot wat tot prachtige foto's heeft geleid. Vervolgens zijn we binnen in de studio verder gegaan met de shoot. Mariska weet in een paar seconde het hele decor in een andere setting te krijgen met andere kleuren en licht. Dit zorgt ervoor dat elke jurk zijn eigen charme heeft. Ik heb nog nooit zulke mooie foto's van mezelf (inclusief onze baby in mijn dikke buik) en mijn man gehad. Een prachtige herinnering die op de mooist mogelijke manier is vastgelegd. Mariska dankjewel voor deze bijzondere ervaring!
Angelique Angelique uit Lelystad heeft geschreven op 20 augustus 2019:
Met ruim 36 weken had ik een zwangerschaps fotoshoot met Mariska in de studio. Ik vond het een enorm leuke ervaring. Ik voel me niet snel op mijn plek voor een cameralens, maar Mariska weet je heel snel op je gemak te stellen. Voor je het weet heb je je draai gevonden en voel je je steeds zelfverzekerder worden. Mariska luistert ook heel goed naar wat je zelf wel en niet wilt, en waar je je prettig bij voelt. Het resultaat zijn hele mooie sfeervolle foto's waar ik mezelf ook in herken en die ik met trots in het eerste fotoboek van onze dochter plak.
Maaike Maaike uit Almere heeft geschreven op 19 augustus 2019:
Samen met mijn vriend hebben we een zwangerschapsshoot in de studio van Mariska gedaan. Zodra je binnen komt voel je je meteen op je gemak en hebben we onze ideeën uitgewisseld. Mariska heeft veel mooie zwangerschapsjurken waar je uit kan kiezen maar wij hadden zelf ook outfits mee waar we echt prachtige foto's mee gemaakt hebben. De klapper was de "regendouche" wat echt een fantastische foto opgeleverd heeft. Mariska heeft een goede energie en we zijn super blij met het eindresultaat.
Kimberly Kimberly uit Dronten heeft geschreven op 13 augustus 2019:
Wij hadden enigzins last minute contact gezocht met Mariska voor een zwangerschapsshoot. Ze had gelukkig nog een gaatje voor ons, het werd een buitenshoot, super gaaf! Nadat wij enkele jurken hadden uitgekozen zijn we op pad gegaan. Mariska heeft een duidelijk beeld van welke jurk in welke omgeving het beste tot zijn recht komt, dat zie je duidelijk terug op de foto's! Wij hebben genoten van de shoot en nóg meer van t eindresultaat. Mariska bedankt!!
Tamara marras Tamara marras uit Lelystad heeft geschreven op 11 augustus 2019:
Wij hebben met ons zoontje een cakesmash gedaan., wat onwijs leuk was en super goed ging. Mariska is een enthousiaste vrolijke vrouw en mijn zoon reageerde daar goed en ontspannen op. Wij hebben meedere settings gedaan en er zijn veel verschillende foto's genomen. Het was een success! Bedankt dat je deze mijlpaal voor ons hebt vastgelegd.
Stacey Stacey uit Lelystad heeft geschreven op 9 augustus 2019:
Wij hebben met ons zoontje een cakesmash gedaan. Het was een smashing success! Hij voelde zich erg op zijn gemak en liet goed foto's van hem maken door Mariska. Er zijn meerdere momenten vastgelegd, waardoor het geen eenzijdige shoot was. Bedankt dat je deze prachtige ervaring voor ons hebt vastgelegd.
Marleen Marleen uit Amersfoort heeft geschreven op 8 augustus 2019:
Mijn zwangerschapsshoot heeft prachtige verrassende foto’s opgeleverd. Mariska weet heel goed wat ze doet, helpt je om goede poses aan te nemen en zorgt voor een prachtig eindresultaat. Daarnaast keuze gehad uit veel schitterende jurken.
Dominique Dominique uit Landsmeer heeft geschreven op 5 augustus 2019:
Ik heb samen met mijn man een zwangerschapsfotoshoot gedaan bij Mariska. Het was geweldig om al die verschillende jurken te passen en daarmee te mogen poseren. Mariska stelde me erg op mijn gemak en wist precies hoe ik moest poseren om het mooiste uit een foto te halen. Bedankt!
Rene Kuchen Rene Kuchen uit Lelystad heeft geschreven op 2 augustus 2019:
vorige maand een fotoshoot gedaan met de hele familie in het Natuurpark Lelystad, echt super mooie foto's om uit te kiezen, dank je Mariska
Thu Thu uit Lelystad heeft geschreven op 2 augustus 2019:
Wij hebben een zwangerschaps shoot gedaan buiten. Was een erg prettige ervaring goeie adviezen en een ontspannen sfeer. Mooie locatie wat mooi bij de jurk paste. De foto’s zijn mooi geworden. Ben er erg blij mee. Bedankt!
Melissa Melissa uit Lelystad heeft geschreven op 30 juli 2019:
Op 15 juli heb ik een zwangerschaps shoot gedaan bij Mariska. Ik heb net de foto’s ontvangen en ben er heel erg blij mee. Wat een mooie foto’s! Een hele mooie blijvende herinnering aan de zwangerschap. Bedankt Mariska!
Marijke Marijke uit Almere heeft geschreven op 28 juli 2019:
Wij hebben twee jaar geleden een super toffe binnen zwangerschapsshoot gedaan tijdens de zwangerschap van onze dochter. Eigenlijk wilden we buiten maar dit kon toen niet vanwege het weer. Geen spijt van gehad want de foto's waren toen erg gaaf! Wetende dat Mariska een super fotografe was hebben we dus bij de tweede zwangerschap wéér een afspraak gemaakt Dit maal een buitenshoot! Wederom super gaaf! Mariska heeft mij (en mijn man) op ons gemak weten te stellen en zo mooie resultaten bereikt, tevens heeft zij een prettige vlotte, positieve vibe wat de sfeer ook gezellig en ongedwongen maakt!
Mandy Mandy uit Lelystad heeft geschreven op 25 juli 2019:
Wat hebben we een verschrikkelijk leuke ochtend gehad en wat was ik benieuwd naar het resultaat. (iedere dag zeker 4 keer kijken of ik de foto's al binnen had.) Deze vrouw weet wat ze doet!!! Laat je een ochtend super mooi voelen en dat is terug te zien in de foto's. Laat de styling maar over je heen komen want ze weet echt welke kleuren het beste zijn!! Nogmaals bedankt voor deze mooie herinnering...
Desiree Desiree uit Lelystad heeft geschreven op 25 juli 2019:
Met onze familie begin juli een shoot met 8 man gedaan bij het fotohuisje. Mariska is rustig en weet heel goed wat ze doet. Ze weet het voor elkaar te krijgen om 8 mensen leuk en spontaan op de foto te krijgen. De eerste serie foto's ziet er al geweldig uit dus ben heel benieuwd naar de eindresultaten!
Suzanne Suzanne uit Lelystad heeft geschreven op 19 juli 2019:
Net mijn zwangerschapsshoot bij het fotohuisje gehad. Meer dan op mijn gemak gesteld door Mariska. De fotos nog niet ontvangen maar de tussentijdse waren erg mooi! En als ze zegt doe de gele jurk aan! Dan moet je echt luisteren. Want mooie jurken heeft ze zeker. Stond ook open voor eigen inbreng en wist hier iets heel persoonlijks van te maken. Mariska bedankt!
Danielle Danielle uit Huizen heeft geschreven op 15 juli 2019:
Ik heb 25 juni 2019 een zwangerschapfotoshoot gedaan, zowel binnen als buiten. Wat een ontzettend leuke ervaring om vast te leggen bij Mariska. Leuke jurken om uit te kiezen, een ontzettend toegewijde fotograaf met kleine tips tijdens de shoot die voor mijn gevoel echt het verschil maken voor het eindresultaat. Ze neemt ook echt de tijd voor je en is erg flexibel. Een echte aanrader.
Rebecca Rebecca uit Almere heeft geschreven op 14 juli 2019:
Wat een leuke ervaring was deze fotoshoot! Zo bijzonder om het op zo’n mooie manier te kunnen vastleggen en wat een jurken! Ik voelde me ontzettend vrouwelijk en op mijn gemak. Mariska is echt een leuk en gezellig mens. Bedankt Mariska, wij hebben genoten!
Amber Amber uit Lelystad heeft geschreven op 13 juli 2019:
Op 24 Juni om 07:00 uur had ik een ontzettend mooie zwangerschapsshoot in het belevenissenbos. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij je. Je geeft ontzettend goed advies op het gebied van uw mooie jurken en welke het beste bij mij zou passen. Er is ontzettend veel keus in jurken. De shoot ging lekker soepel en het weet hadden we enorm getroffen. Hier zijn ook ontzettend mooie foto’s uitgekomen. Dit had niet gelukt zonder jou goeie kijk en professionaliteit in het vak. Ontzettend bedankt Mariska voor deze mooie ervaring. Er is geen ander in Lelystad die hier aan kan tippen.
Amy Amy heeft geschreven op 13 juli 2019:
Paar weken geleden een zwangerschapsshoot gedaan, foto’s zijn ontzettend mooi geworden! Mariska stelde ons erg op ons gemak en met name mijn dochter van 3 vond het prachtig om zo in de spotlight te staan! Ze voelde zich een ware prinses en heeft het er nog steeds over 🙂
Carola Koelemeijer Carola Koelemeijer uit Lelystad heeft geschreven op 9 juli 2019:
24 juni 7.00 uur in de ochtend had mijn dochter een zwangerschapshoot bij Mariska. En deze moeder mocht als hulpje mee. Zij wilde heel graag een buitenshoot en gelukkig trof ze het met het weer. Mariska nam ons mee naar het belevenisbos en heeft daar de prachtigste foto's gemaakt van mijn dochter en mijn 2 kleindochters. Vooraf hebben ze samen jurken uitgekozen voor haar en de kinderen en advies gegeven qua kleur. Mariska weet waar ze over praat als ze adviezen geeft en dit zie je ook terug in de prachtige foto's die we hebben ontvangen. Echt voor iedereen een aanrader als je een mooie herinnering wilt. Nogmaals hartelijk dank Mariska!
Mirte Mirte uit ALMERE heeft geschreven op 7 juli 2019:
Ontzettend leuke verwen ochtend heb ik gehad, een heerlijke zwangerschapsfotoshoot waarbij je je echt weer even heel vrouwelijk voelt, zo mooi om deze ervaring te hebben gehad en nu voor altijd mooie foto's te hebben van 'onze' zwangerschap.
Laura Laura heeft geschreven op 3 juli 2019:
Ik heb 11 juni een zwangerschaps shoot gedaan. De foto's die hier uit zijn gekomen zijn fantastisch. Grote plus is dat Mariska snel werkt waardoor veel foto's gemaakt zijn, ze alles bij de hand heeft en echt meeleeft in de foto's die gemaakt worden. De jurken zijn heel mooi en ook de jurken waarover ik in eerste instantie twijfelde komen er erg mooi uit.
Irene Irene heeft geschreven op 30 juni 2019:
Op 7 juni hebben wij een zwangerschapsshoot gedaan. Het was echt een superervaring waar ook ruimte was voor onze eigen inbreng. Je merkt aan Mariska dat ze veel ervaring heeft en weet met doeken en licht in een mum van tijd mooie foto's van ons en mijn buik te maken.
Lisa Lisa uit Almere heeft geschreven op 28 juni 2019:
We zagen Mariska op een beurs in 2014, ze had een aanbieding, zwangerschap en newborn shoot. Beide afgenomen en genoten. Prachtige foto's ontvangen en een enorm groot op canvas laten drukken die pronkt in de woonkamer. Voor onze eerste dochter hebben we ook bij Mariska een cakesmash gedaan. Gelachen en wederom prachtige foto's. Onze tweede dochter werd veel te vroeg geboren dus hebben we helaas geen newbornshoot kunnen doen. Wel hebben we Mariska weer gevonden voor de cakesmash. Na 3 jaar wist ze nog wie wij waren. Ze neemt echt de tijd en denkt aan het kind. Prachtige foto's, fantastische sfeer, gezelligheid, we hebben gelachen. Als we ooit gaan trouwen ga ik absoluut Mariska vragen voor de trouwfoto's!
Lisette en Wouter Lisette en Wouter uit Olst heeft geschreven op 26 juni 2019:
Voor onze bruiloft waren wij op zoek naar een fotograaf die niet de 'standaard' foto's maakte, maar ook creatief kon zijn. Wij kwamen toen op de site Mariska terecht. Deze foto's spraken ons meteen aan. Tijdens het kennismakingsgesprek hadden mijn man en ik direct een zeer goed gevoel erbij. Wij hebben eerst een pre-wedding shoot gedaan. Zodat wij aan Mariska konden wennen en Mariska ook aan ons. Dat was echt zo geweldig. Mijn man en ik zijn geen personen die direct even gaan poseren. Dit vonden wij best ongemakkelijk. Mariska stelt je zo op je gemak, dat je de camera gewoon vergeet. Ook helpt ze je bij het vinden van de juiste houding. Waardoor de foto nog mooier wordt. Op onze grote dag kwamen Mariska en Debbie (second-shooter) al vroeg in de ochtend bij ons. Doordat je al aan elkaar gewend was, ging dit zo heerlijk soepel en was de sfeer zeer ontspannen. Hierdoor kun je ook echt jezelf zijn. En dat zie je ook echt terug in de foto's (mocht je toch spanning hebben. dit ben je zo kwijt door de manier waarop Mariska grapjes maakt en heerlijk vlot praat) Doordat we het uitgebreide pakket hadden genomen waren ze echt vanaf het aankleden tot het eind van het feest bij ons. Hierdoor hebben we een super mooie fotoreeks van de hele dag, En zijn alle momenten op een geweldige manier vastgelegd. Super bedankt voor de mooie foto's en het mede mogelijk maken van onze mooiste dag! Liefs Wouter en Lisette
Leonie Stoker Leonie Stoker uit Biddinghuizen heeft geschreven op 22 juni 2019:
Wat een super ervaring! Mijn grote wens was om mijn zwangerschap zo mooi mogelijk vast te leggen en dat is gelukt! Daarnaast was het ook gewoon een ontspannen shoot waarbij ook veel gelachen werd. Mariska weet je op je gemak te stellen en kijkt goed naar hoe je bent en wat je wilt. Het resultaat: een professioneel en toch persoonlijk aandenken aan de zwangerschap en een mooie ochtend!
Wannisa Wannisa uit Den Helder heeft geschreven op 18 juni 2019:
Voor ons was dit de eerste keer een zwangerschaps fotoshoot. Wat een leuke ervaring. Heel veel mooie jurken die je mag aantrekken tijdens de shoot. De foto's zijn prachtig geworden ! Mariska bedankt! Groetjes van Wannisa, Jelle en de kids
Nazanin Taheri Nazanin Taheri uit Rijswijk heeft geschreven op 18 juni 2019:
Mariska is een ontzettend professionele fotografe die haar vak begrijpt en een fijne vrouw om mee te werken. Wij hebben onze zwangerschapsshoot door haar laten fotograferen en zijn ontzettend blij! Aanrader!
Melanie de winter Melanie de winter uit Lelystad heeft geschreven op 13 juni 2019:
Op 11 juni hebben wij de cakesmash gedaan, dit was een hele leuke ervaring. Echt een aanrader!
Melinda Gooijer Melinda Gooijer uit Lelystad heeft geschreven op 29 mei 2019:
Vorige maand hebben wij een zwangerschapsshoot door Mariska laten doen. Spannend hoe alles in beeld gebracht wordt. Met de foto's die wij uitgekozen hebben, hebben wij een mooi beeld en herinnering van onze eerste zwangerschap. Dank je wel, Mariska.
Desi Desi uit Katwijk heeft geschreven op 24 mei 2019:
Ik heb een zwangerschaps fotoshoot gedaan en de foto’s zijn echt onwijs mooi! Er zijn super mooie jurken aanwezig en Mariska weet precies wat bij je past. Ik ben niet echt van het poseren enzo maar zij weet precies hoe ze je moet neerzetten. Ik heb heel veel complimenten gekregen van Mn vriendinnen en t belangrijkste; ik heb hele mooie herinneringen aan Mn zwangerschap !
ALEKSANDRA I PIOTR ALEKSANDRA I PIOTR heeft geschreven op 30 april 2019:
Professionalism, very nice atmosphere, a lot of smile and despite the language barrier was really great! Thank you for every minute of your company! ❤️ We will visit you again soon
Elma Elma heeft geschreven op 28 april 2019:
Vorige week hebben wij een leuke cakesmash gedaan! In het begin vond onze dochter het wel spannend, maar door je geduld en de fijne sfeer zijn het super mooie foto's geworden! Dankjewel!! Groetjes, Elma
Thijs Thijs heeft geschreven op 22 april 2019:
Een zwangerschapshoot met een hoogzwangere vrouw. Ik vond het heel wat dat mijn vrouw dit wilde. Net als elke vrouw met een mooie zwangere buik voel je dat ze met regelmaat wat onzeker is. Tijdens de fotoshoot stelde je haar helemaal gerust en heeft ze het geweldig naar haar zin gehad. Ik mocht genieten van het schieten van al die mooie foto's en soms even figureren 😉 Het resultaat mag er wezen! We weten niet welke foto's we moeten kiezen! Superdag!
Emma Emma heeft geschreven op 17 april 2019:
Ik heb bij Mariska een zwangerschapsshoot gedaan. Vrij laat in mijn zwangerschap dus met een dikke buik het bos in... Mariska stelde me enorm op mijn gemak en wist ondanks de felle zon precies de juiste plaatsen uit te zoeken voor de mooiste lichtinval. De foto's zijn heel sprookjesachtig en ze gaat in alles voor het mooiste resultaat. Groot pluspunt vind ik alle jurken waar je uit kan kiezen! Daar zit voor iedereen een mooie tussen....
Marielle Tiesema Marielle Tiesema heeft geschreven op 7 april 2019:
Lieve Mariska en Debbie, wat zijn wij blij dat we voor jullie gekozen hebben. De foto's (en het album) zijn prachtig en wat hebben jullie ons op ons gemak gesteld. We hebben een super dag gehad en kijken daar, dankzij jullie foto's, nog altijd op terug! Jullie zijn toppers! X Marielle en Matthijs
Yvonne Peters Yvonne Peters heeft geschreven op 5 april 2019:
Wij hebben een enorm leuke Cakesmash gedaan bij Mariska, ze maakte het echt een feestje voor ons zoontje. Mariska was erg enthousiast waardoor ons zoontje nog vrolijker werd en er erg leuke foto's als resultaat zijn. Bij de Cakesmash werden zowel foto's van ons zoontje zonder cake gemaakt als met en daarbij nog erg leuke foto's van ons als gezin en als kers op de taart van ons zoontje nog in bad. Nadien waren de foto's erg mooi afgewerkt en zijn er enorm leuke foto's geselecteerd. Mariska enorm bedankt voor je enthousiasme , flexibiliteit en gezelligheid & natuurlijk de prachtige foto's!
Simone Simone heeft geschreven op 29 maart 2019:
Wij hebben kortgeleden een familie fotoshoot gehad bij het fotohuisje. En we hebben een leuke ochtend gehad! Veel gelachen waardoor spontane foto's zijn ontstaan. Veel dank!
Boudewijn en Henriette Boudewijn en Henriette heeft geschreven op 24 maart 2019:
We hebben in 2015 een newbornshoot gedaan voor onze zoon. Daar waren we zo ontzettend blij mee, dat we bij onze dochter dit jaar weer een newbornshoot hebben laten doen door Mariska. Een ontzettend fijne sfeer is er bij het fotohuisje en ontzettend veel geduld heeft Mariska met de baby om de beste foto's te krijgen ! Een echte aanrader !
Nathalie Nathalie heeft geschreven op 18 maart 2019:
Ik heb eind februari een zwangerschapsfotoshoot gedaan bij Mariska, ze heeft veel keuze uit jurken weet ook echt welke jurken goed combineren bij de verschillende achtergronden! Op de gekste plekken maakt ze de mooiste foto's 🙂 Het was prachtig weer en de foto's zijn erg mooi geworden. We zijn heel blij dat we deze mooie herinnering op deze prachtige foto's hebben kunnen laten vastleggen! Groetjes Nathalie
Anetha Anetha heeft geschreven op 12 maart 2019:
Eind februari een zwangerschapsshoot gedaan. Wat een bijzondere ervaring! Heerlijk ontspannen sfeer en een enorme keuze aan jurken! De foto’s zijn prachtig geworden, super blij met het resultaat! Ik zou Mariska bij iedereen aanraden!
ingrid ingrid heeft geschreven op 20 februari 2019:
Wij hebben een minishoot gedaan met onze dochter van 6. Onze dochter is enigszins terughoudend en timide, zo staat ze ook op de foto's; zoals ze is, prachtig! Toen we in de auto naar huis zaten vroeg ze aan me "gaan we de volgende keer weer naar deze blije mevrouw? Ze was zo vriendelijk voor me" Bedankt Mariska!! Vriendelijke groet, Ingrid
Laura en Milja Laura en Milja heeft geschreven op 18 februari 2019:
14 februari een fotoshoot gehad bij Mariska met mijn zwangere vriendin. De foto's zijn echt boven verwachting, we zijn er zo ontzettend blij mee. Dank je wel voor deze ongelooflijke, mooie herinnering! Laura en Milja
Nienke Nienke heeft geschreven op 17 februari 2019:
Eind januari had ik een zwangerschapsfotoshoot bij Mariska. Ik ben nog steeds aan het nagenieten. De shoot overtrof mijn verwachtingen, wat hadden wij een leuke ochtend! Ook echt heel leuk om al een sneak preview op Instagram te treffen die avond. En binnen twee weken kon ik alle foto's al inzien! Mariska is naast professioneel fotograaf ook een erg fijn persoon. Hierdoor voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Ze geeft ontzettend goede aanwijzingen in welke houding je moet staan om mooi op de foto te komen en om maar te zwijgen over de grote collectie aan prachtige zwangerschapsjurken! Ik zou haar bij iedereen aanraden: De foto's zijn prachtig én je hebt sowieso een onvergetelijk leuke dag!
Pooja Pooja heeft geschreven op 15 februari 2019:
I really enjoyed my photoshoot with Mariska. The atmosphere was really comfortable, she was so good in giving directions. There were lot of collection of dresses to choose from. Mariska makes you feel beautiful about yourself. I loved the photo session. Highly Recommended. Thanks You!
Romy van der Gevel Romy van der Gevel heeft geschreven op 13 februari 2019:
Afgelopen maand heb ik mijn zwangerschapsstoot gedaan bij Mariska, we werden ontzettend vriendelijk ontvangen en kregen van te voren een goed beeld hoe de shoot zou gaan verlopen. Wat ik persoonlijk erg fijn vond was dat Mariska aangaf hoe ik moest staan en kijken zodat het voor mij niet ongemakkelijk werd. De jurken die je mag dragen laten je weer even mooi voelen. Zodra onze kleine man is geboren komen wij dan ook zeker weer terug! Mariska bedankt!
Sharon van Veen Sharon van Veen heeft geschreven op 27 januari 2019:
Ik heb mijn zwangerschapsshoot gedaan bij Mariska. Het resultaat is heel mooi geworden! Bij binnenkomst krijg je een lekker kopje koffie en kun je je persoonlijke wensen bespreken. In de winter kan het wel wat frisjes zijn in de loods, maar gedurende de shoot staat er kacheltje aan. Je hoeft zelf niet zo veel na te denken, Mariska geeft je tips over hoe je het beste kan staan en waar je moet kijken. Ik vind het superleuk om foto's te hebben in jurken die je zelf niet zo snel zou kopen. Ze maakt ook gebruik van gordijnen. Het geeft een elegante en sprookjesachtig effect aan je foto's. Aanrader dus!
Gabrielle Gabrielle heeft geschreven op 16 januari 2019:
Via Facebook bij het Fotohuisje terecht gekomen en besloten mijn eerste zwangerschapsshoot bij Mariska te maken. Vanaf het eerste moment voelde ik mij al gelijk op mij gemak en alles werd goed uitgelegd. Er was een relaxte sfeer. Ook veel keuze uit mooie- en kleurige jurken. Heel blij en dankbaar met het eindresultaat. Mocht ik in de toekomst nieuwe foto’s willen laten maken, dan doe ik dat zeker weer bij jou. Groetjes, Gabrielle
Lori & Niels Lori & Niels heeft geschreven op 1 januari 2019:
Met de eerste een Zwangerschapsshoot gedaan. Nu met de tweede spruit de Newbornshoot laten doen. Wederom een geweldige ervaring. De rust en zorg voor de baby staan stipt op nummer 1. Er word niets geforceerd de baby bepaalt zelf wat het wel en niet wil. De verscheidenheid aan poses en stoffen is groot. Hierdoor word de keuze achteraf zeker niet makkelijker maar wel leuker. Omdat de shoot zo soepel verliep achteraf nog tijd gehad voor wat familie foto's. We zijn je weer onwijs dankbaar om dit moment in ons leven zo mooi vast te leggen. Groetjes van Lori & Niels (Evynne & Hayley)
Quirine Quirine heeft geschreven op 22 december 2018:
Wij hebben de newbornfotoshoot laten doen van ons te vroeg geboren zoontje Kai door het fotohuisje en zijn zeer tevreden over de werkwijze van Mariska. Ze neemt uitgebreid de tijd om je kind gerust en op zijn/haar gemak te stellen en dat is dan ook in de foto's terug te zien. We zouden eigenlijk de zwangerschapsfotoshoot door het fotohuisje laten doen omdat we deze foto's erg smaakvol vinden, maar dit ging door de vroeggeboorte helaas niet door. We komen hier zeker voor terug bij een eventuele volgende zwangerschap!
Daisy Daisy heeft geschreven op 17 december 2018:
SUPER ERVARING gehad ! Zwangerschapsshoot voor het eerst. Lekker op je gemak en rustig de tijd ! Eigenlijk ook nog een geboortefotografie geboekt maar de kleine meid had die dag andere plannen, HELAAS.
Urmila Urmila heeft geschreven op 3 december 2018:
Wat een geweldige ervaring! Wij hebben een gezins/zwangerschapsfotoshoot gedaan bij Mariska en het was ontzettend leuk. Prachtige jurken en de mooiste daarvan ook nog in de maat van onze dochter. Wij zijn heel blij met het resultaat en als de kleine er is, maken we graag weer een afspraak. Bedankt!
Jorrit & Audrey Jorrit & Audrey heeft geschreven op 2 december 2018:
Ook wij hebben onze kleine door Mariska op de gevoelige plaat vast laten leggen. Een hele fijne ervaring en Kyan was super op zijn gemak bij haar. De foto's zijn met recht een waardevolle herinnering aan de baby tijd van Kyan. Wat we vooral fijn vonden is dat ze de tijd voor je neemt en zelf ook met goede ideeën komt om de kleine op verschillende manieren vast te leggen.
Wouter, Moniek en Nora Wouter, Moniek en Nora heeft geschreven op 1 december 2018:
Een fijne relaxte fotoshoot met rust, alle tijd voor de baby en ruimte voor eigen inbreng. Er zijn echt prachtige plaatjes van gekomen! Wij komen terug.
Patricia Patricia heeft geschreven op 30 november 2018:
Wij hebben een newbornshoot gedaan bij jou en wat bleef je geduldig en begripvol terwijl onze dochter van 2,5 het niet makkelijk maakte om er aan mee te werken en onze kleine aanwinst aan het regelen was dus ook geen zin had om veel te slapen en rustig te blijven. Jij kreeg het toch voor elkaar ondanks dit alles om een aantal geweldige foto's neer te zetten. Bedankt voor je begrip. Groetjes Dave, Patricia, Caitlynn en Noraly
Lysanne Lysanne heeft geschreven op 29 november 2018:
2 weken geleden hebben wij een new born shoot laten maken door Mariska. Wat een super ervaring. Het resultaat is geweldig! Ze heeft veel kennis en gaat zeer rustig en heel veilig te werk. Goed oog voor detail ook. Ook betrekt ze oudere kinderen heel goed erbij! Heel erg bedankt voor deze mooi blijvende herinnering. Groetjes van ons
Annick Tinga Annick Tinga heeft geschreven op 22 november 2018:
Wat heb ik enorm genoten van deze zwangerschaps fotoshoot! Mariska stelde ons (en vooral mij) vanaf moment 1 op ons gemak, het was gezellig en er kwamen zo ontzettend mooie foto's uit. Ik ben heel dankbaar voor de manier hoe ze met ons meedacht en we hierdoor mijn droom konden laten uitkomen; ondanks de herfst een prachtige buitenshoot. Ik zou het aan iedereen aanraden! ps. Ook de keuze uit de velen jurken vond ik erg fijn en zorgde dat we echt konden aanpassen op de omgeving.
Xandra Bongers Xandra Bongers heeft geschreven op 21 november 2018:
Bij Mariska geweest voor een zwangerschapsshoot!! Ze heeft voor ieder wat wils en stelt je goed op je gemak! De foto’s zijn heel mooi geworden!! Ik raad Mariska bij iedereen aan!! Dank je wel!
Leonie Visser Leonie Visser heeft geschreven op 20 november 2018:
Wij zijn met onze zoon Kobus bij Mariska geweest voor een newbornshoot en cakesmash! Wat hebben we genoten! Mariska is erg creatief, denkt goed mee en maakte leuk contact met onze zoon. Wat zijn de foto's mooi geworden! Nogmaals bedankt! Groetjes, Jacob, Leonie en Kobus
Esra Esra heeft geschreven op 18 november 2018:
Wij hebben dit jaar een newborn shoot gehad en een aantal maanden later een gezinsshoot. De foto’s zijn echt onwijs mooi geworden en het kiezen hieruit is dan ook erg lastig. De sfeer tijdens de shoot was super relaxt, zo fijn! Ook wist Mariska onze “puber” dame van 3 jaar op haar gemak te stellen zodat ze goed meewerkte en zich een echte prinses voelde. Echt een topper!! Bedankt voor de prachtige herinneringen! ?
Jessica de Boer Jessica de Boer heeft geschreven op 13 november 2018:
Op 3 november hebben we bij Mariska de zwangerschapsshoot gedaan. Super leuke ervaring gehad, ze denkt echt met je mee. Je hebt alle ruimte om zelf ook dingen aan te geven. Voelde me gelijk op me gemak. En wauw wat een mooie foto's hebben we mogen ontvangen. Een herinnering voor altijd.
Martine Martine heeft geschreven op 13 november 2018:
In oktober hebben wij een zwangerschapsshoot gedaan. Ze hebben prachtige jurken in hun collectie en daarbij ook passende jurkjes voor mijn dochter die ook mee was. Mariska stelt je op je gemak en geeft goede aanwijzingen hoe je moet staan. Dit is erg prettig als je niet gewend bent om op foto's te gaan. Het resultaat is prachtig geworden.
Nathan & Simone Nathan & Simone heeft geschreven op 10 november 2018:
Hebben een zwangerschapsfotoshoot gedaan en zijn erg tevreden met zowel de shoot als de resultaten. Mariska werkt proffesioneel maar is tegelijkertijd heel makkelijk en prettig in de omgang. Dit maakt dat dat zowel het model, de evenuele partner aan de zijlijn, als ook Mariska zelf kan genieten van de shoot. Er is uiteraard ruimte voor eigen inbreng, maar ze durft ook zelf initiatief te nemen wat betreft kleding als je het meer aan haar over wilt laten. Het feit dat er zo veel gewisseld kan worden met kleding zorgt voor een hele gevarieerde mix van foto's waardoor je toch eigenlijk wel een garantie hebt voor een mooi resultaat. Daarnaast wordt de tijd erg effectief besteed en worden er vele foto's gechoten. Het geld vinden wij dan ook goed besteed, en kunnen Mariska en haar -fotohuisje- zeer warm aanbevelen!
Koen en Gea Koen en Gea heeft geschreven op 31 oktober 2018:
Twee weken geleden hebben wij een zwangerschapsshoot gedaan in de studio bij Mariska. We vonden het geweldig! De sfeer was heel ontspannen en prettig. Je voelt jezelf op en top vrouw en wordt prachtig neergezet. En dan ook nog met al die mooie jurken, dat maakt het extra speciaal en anders dan andere zwangerschapsshoots. We hebben het resultaat al mogen ontvangen en zijn er echt ontzettend blij mee. Het is absoluut een aanrader!
Mariska Mariska heeft geschreven op 26 oktober 2018:
Twee weken geleden heb ik een zwangerschapsshoot gedaan. Ik vond het spannend omdat ik me niet snel op mijn gemak voel voor de camera. De spanning was binnen no time weg. Mijn wensen werden besproken en Mariska zag al snel wat ik graag wilde. Daarnaast was het heel fijn dat ik tips kreeg hoe te poseren. Ik voelde me op mijn gemak en Mariska is erg professioneel. Zojuist heb ik het resultaat ontvangen en ik ben heel tevreden! Nogmaals bedankt Mariska voor de leuke en ontspannen ochtend en ook voor het resultaat: super! je naamgenoot Mariska
Marielle Marielle heeft geschreven op 25 oktober 2018:
Lieve Mariska en Debbie, wij hebben een geweldige trouwdag gehad, mede dankzij jullie. Jullie zorgen voor rust, ontspanning, humor en wat hebben jullie mij op mijn gemak gesteld. We hebben nu al de eerste foto ontvangen en ik kan niet wachten op de rest. Jullie zijn toppers! Liefs, Matthijs en Marielle Tiesema
Rianne & Johan Rianne & Johan heeft geschreven op 21 oktober 2018:
Op 1 oktober hebben wij een zwangerschapshoot gedaan bij het fotohuisje.nl in Lelystad. Deze shoot is ons zeer goed bevallen en het resultaat is echt prachtig geworden. Mariska is erg professioneel en laat je tijdens de shoot op je gemak voelen en denkt mee met jouw wensen. Het voordeel vonden wij ook de ruime keuze aan kleding. Wij hebben het zeer leuk gehad en wellicht komen wij terug met onze kleine voor de newbornshoot!
Jaime van Alfen Jaime van Alfen heeft geschreven op 9 oktober 2018:
2 weken geleden hebben we een familie fotoshoot gedaan. Na een paar keer uitstellen vanwege slecht weer is het toch gelukt om een mooie zonnige dag te vinden voor de shoot. Mariska had een prachtige plek gevonden in het natuurpark en de shoot verliep prima. We hebben er ontzettend leuke foto's aan over gehouden. Een mooie herinnering voor opa en oma met de kinderen en kleinkinderen. Mariska, bedankt voor de leuke shoot en het mooie resultaat!!
Tamara Tamara heeft geschreven op 8 oktober 2018:
Vorige maand een zwangerschapshoot gedaan en ik ben heel blij met het resultaat! Na onze slechte ervaring met een andere fotograaf voor onze bruiloft vond ik het toch best wel spannend. De foto's van mijn zwangerschapshoot zijn echt heel erg mooi en ik ben er heel tevreden mee! Wij komen zeker terug voor een new born shoot wanneer onze baby er eindelijk is. Ik kan niet wachten!
Christina Christina heeft geschreven op 24 september 2018:
In 2016 een zwangerschapshoot en newbornshoot gedaan en waren zo tevreden dat we het nu weer over hebben gedaan, 13 September 2018 een zwangerschapsshoot gedaan en dit keer buiten Wauw wat een fantastische foto’s Mariska . Je vertelde dat je het onwijs druk hebt maar ik vind dit niet vreemd wat een top vrouw ben jij zeg , vol passie voor het vak en dat is zeker te zien in de foto’s . De tranen stonden in mijn ogen van de mooie foto’s . Een heerlijk ochtend hebben wij gehad weer één voor in de boeken. Ga zo door super bedankt en tot snel. Dikke knuffel Christina en Wouter
Wouter en Daphne Wouter en Daphne heeft geschreven op 16 augustus 2018:
Het Fotohuisje heeft onze bruiloft van 19 mei 2018 prachtig vastgelegd. Mariska doet veel moeite om mooie shots te maken. Ze ligt op de grond, ze staat op tafels... niets is haar teveel voor die ene ultieme foto. Aan de foto's is ook te zien dat Mariska echt een vakvrouw is die door middel van cursussen zich blijft ontwikkelen. Mariska en second shooter Debbie zijn echt prettige fotografen die er alles aan doen om je een schitterende herinnering van je bruiloft te geven.
Lucienne van van Eijsden-van der Burg Lucienne van van Eijsden-van der Burg heeft geschreven op 13 augustus 2018:
Op een zeer hete vrijdag een super fotoshoot gehad bij Mariska. 3 generaties Familiefotos. Wat een fijne sfeer hing er. Deze is goed te zien op de prachtige foto's! Ik heb geen keus dan ze allemaal te nemen. Wat een mooie herinneringen hebben we vast gelegd. Dankjewel lieve Mariska. Voor je professionele vakkundige vrolijke inzet!!
Trouwfotograaf Trouwfotograaf heeft geschreven op 12 maart 2018:
Mooi werk!
Anne Anne heeft geschreven op 1 maart 2018:
Vorige week heb ik een zwangerschapsshoot bij Mariska gedaan. Wat erg fijn is is dat Mariska de juiste aanwijzingen geeft en erg prettig in de omgang is. Wat resulteert in een ontzettend mooie foto's. De foto's zijn een prachtige herinnering aan mijn eerste zwangerschap. Mariska, nogmaals bedankt!!
Harriët & Michel Harriët & Michel heeft geschreven op 27 december 2017:
Mariska en 2nd shooter Debbie hebben onze bruiloft op 08-09-2017 op een fantastische wijze vastgelegd. Het eindresultaat overtrof al onze verwachtingen. Wat een creativiteit, enthousiasme en professionaliteit! Jullie hebben onze dag een extra glans gegeven. Ontzettend bedankt! Groetjes Harriët & Michel
Melanie Melanie heeft geschreven op 5 oktober 2017:
Mariska is vakvrouw die haar werk met veel plezier en passie doet. We hebben meerdere fotoshoots gedaan en telkens ben ik weer enorm positief en enthousiast over hoe zij haar werk doet. Ze weet hoe ze met mensen om moet gaan waardoor wij en de kids enorm op ons gemak voelen. Wat resulteert in een super leuke en gezellige ervaring maar bovenal hele mooi lieve foto's. Lieve Mariska enorm bedankt voor de mooie herinneringen die je hebt gemaakt van ons. Veel liefs Melanie Marcel Marley & Mason
Melissa Melissa heeft geschreven op 3 oktober 2017:
In september samen met mijn vriend een super leuke loveshoot gehad, dit vonden wij een hele ervaring aangezien wij het nogal spannend vonden om voor de camera te staan maar wij zijn super trots op het resultaat. Wauw wat zijn de foto's mooi! Mochten wij in de toekomst nieuwe foto's willen laten maken, dan doen wij dat zeker weer bij jou Mariska! Je bent een top fotografe
Adri Schouten van der Velden-Faber Adri Schouten van der Velden-Faber heeft geschreven op 29 juli 2017:
In mei heb ik een zwangerschapsfotoshoot gedaan, dit was een leuke ervaring. Veel mooie jurken om uit te kiezen en als resultaat hele mooie foto's. Bedankt Mariska
Sheranie Sheranie heeft geschreven op 4 mei 2017:
Op 5 april een zwangerschapsfotoshoot laten doen door Mariska. Het was gelukkig nog mooi weer dus zijn we naar een bos gereden en hier heeft Mariska prachtige foto's gemaakt van mij en mijn partner. Mariska, je bent een top fotograaf en erg professioneel! Nogmaals bedankt! M.v.g. Sheranie en Casper
Vera Vera heeft geschreven op 12 april 2017:
Leuke zwangerschapsshoot gehad bij Mariska met ook ons dochtertje erbij. Dochterlief had niet alle geduld maar de foto's zijn heel leuk en mooi geworden. Superblij met het resultaat! Over een weekje mogen we weer voor een new born shoot met zoonlief 🙂 Ben nu al benieuwd. Groetjes Vera
E&T E&T heeft geschreven op 6 april 2017:
Vandaag de zwangerschapsshoot gehad bij Mariska en Eline. Een aanrader! Mijn man en ik hebben ervan genoten en wij zijn heel benieuwd naar het eindresultaat! Tussendoor hebben we even mogen spieken naar de foto's en het zag er geweldig uit. Prachtige jurken, fijne relaxte sfeer en Mariska zorgt ervoor dat je allerlei poses aanneemt zonder dat het onnatuurlijk voelt. Super bedankt dames!
Martijn, Marcella en Mason Martijn, Marcella en Mason heeft geschreven op 16 februari 2017:
Wauw wat een geweldig foto's hebben we van ons mannetje Mason door jou gemaakt! Op 11 november 2016 hebben we eerst een geweldige zwangerschapsshoot gehad en daar gelijk besloten om ook de newbornshoot te doen bij jou. Onze kleine man was geboren en we gelijk de volgende dag jou gemaild om zo snel mogelijk een afspraak te maken. We konden heel snel terecht. We werden super onthaald bij jou! We lieten jou je gang gaan met Mason. We zaten enorm te genieten van hoe jij bezig was met ons mannetje en hoe je de tijd nam voor hem. Echt wat een heerlijke ochtend was het en wat hebben we allemaal genoten!!! Nu we alle foto's hebben en ook een paar afdrukken.... wauw wat is het gaaf geworden allemaal!!! Echt super mooi zijn ze geworden. We zijn zo enorm blij met het resultaat!!! We komen zeker terug bij jou als hij straks 1 jaar word. Hartstikke bedankt voor alles mooie foto's van zowel de zwangerschapsshoot als de newbornshoot. Het zijn 2 hele mooie herinneringen die jij super hebt vastgelegd. Tot gauw! Liefs Martijn, Marcella en Mason
Esmay Esmay heeft geschreven op 8 februari 2017:
Wat een geduld heeft Mariska met ons mannetje tijdens de newborn shoot. Hij was klaar wakker en het duurde even voordat hij in slaap viel.. Gelukkig kon Mariska nog even haar gang gaan met hem en de eerste foto's die wij hebben gezien zijn echt prachtig! Ontzettend nieuwsgierig naar de rest, maar ik weet zeker dat deze ook onwijs mooi zullen zijn! Hartstikke bedankt. Liefs, Bjorn & Esmay
Maxime Maxime heeft geschreven op 4 januari 2017:
Wij zijn super blij met onze prachtige foto's van de zwangerschapshoot en de newbornshoot van onze prachtige zoon. Het ging erg professioneel en er was veel keuze om verschillende outfits voor mij en de baby. Heel leuk om deze bijzondere momenten in je leven vast te leggen. En hangen nu voor een hele lange tijd aan onze muur, super cool! Zeker geen spijt van! We zijn al aan het sparen voor eventueel een volgende shoot. Groet, Maxime Timothy en Jace
Wendy Steijvers Wendy Steijvers heeft geschreven op 3 januari 2017:
Ook wij hebben afgelopen jaar zowel onze zwangerschapschoot als newborn shoot gehad bij Mariska. Een geweldige ervaring met prachtig resultaat. Mijn newborn wilde absoluut niet slapen en toch zijn de foto's geweldig geworden. Toen bleek dat 1 foto van ons ontbrak op de cd rom hadden wij binnen noodtime alsnog het bestand. Dat noem ik nog eens super service!!!
Shab Shab heeft geschreven op 3 januari 2017:
Mariska is een van de beste fotograven waar ik mee samen heb gewerkt en tevens heeft ze mijn zakelijke en privé fotografie gedaan! In mijn vak als make-up & hairstylist kom ik met veel fotograven in contact. Maar Mariska is een van beste ervaringen geweest! Foto's van mijn website www.shabnam.nl zijn ook gemaakt door Mariska. Voor deze foto's is Mariska op een zondag naar andere kant van Nl gaan rijden. Mariska is heel erg proffesioneel en denkt overal aan mee! Veel kennis en bovenal een lief mens! Dank je wel voor alle foto's Mariska! Liefs, Shab
Linda Otting Linda Otting heeft geschreven op 2 januari 2017:
Ik heb als verrassing voor mijn man een fotoshoot (de mini kerstshoot) in 2015 bij Mariska gehad. In eerste instantie konden we er niet meer bij, omdat de shoots al volgepland waren. Uiteindelijk kwam Mariska gelukkig met een oplossing, zodat de shoot alsnog door kon gaan. En daar ben ik nog steeds heel erg blij mee!!! Wouw, wat een fantastisch mooie foto's hebben we! Mijn kindjes voelden zich meteen op hun gemak en dat zie je aan de foto's! Ze staan er heel mooi en spontaan op!
Diana Diana heeft geschreven op 2 januari 2017:
In het voorjaar vab 2014 is onze dochter (toen negen jaar oud) voor een fotoshoot geweest met een prachtig resultaat. Waaronder geweldige foto's bij een manege in Lelystad. Na 2,5 jaar wilden wij graag weer een nieuwe serie foto's. Lelystad is voor ons absoluut niet naast de deur, dus ik heb toch even wat portfolio's van andere fotografen bekeken. Het werk van Marisks spreek mij echter toch het meeste aan en gelet op de eerdere ervaring een fotoshoot in november 2016 geboekt. Het weer zat helaas een klein beetje nog, maar ondanks dat zijn wij wederom weer erg tevreden met het resultaat. Mariska, je bent een hartstikke leuke, aardige en talentvolle fotograaf!
Martijn, Marcella en Mason Martijn, Marcella en Mason heeft geschreven op 2 januari 2017:
Beste Mariska Wij hebben in november een zwangerschapsshoot gehad en afgelopen donderdag de newbornshoot. Bij de zwangerschapsshoot was ik best wel een beetje nerveus bij sommige foto's maar je stelde me zo op me gemak. Wat ben ik blij dat we deze shoots bij jou hebben gedaan! Je was ook zo onwijs lief bezig met ons mannetje! Afgelopen vrijdag. We hebben er intens van genoten en we kunnen niet wachten op het resultaat. We komen zeker bij jou terug!
Marjolein en Wendy Marjolein en Wendy heeft geschreven op 18 november 2016:
Wat hebben we een leuke shoot met jou gehad! We zijn zo blij dat we hebben gekozen voor ook buitenfoto's op de mooiste maandag van de herfst! Het was reuze gezellig en we zien elkaar vast weer terug 😉 Groetjes Marjolein en Wendy
Nathalie Nathalie heeft geschreven op 29 juli 2016:
Beste Mariska, Via Deze weg wil ik je nog maals hartelijk bedanken voor vandaag. Wat ben je een fijn persoon. Echt geschikt voor het beroep wat je doet. Het siert je enorm. Wat een rust en geduld heb je. Dat zag ik direct terug bij mijn 2 kinderen Ik heb oprecht vandaag genoten van de shoot. Geen seconde aan je getwijfeld om mijn pas geboren zoontje over te dragen in jou handen. Het voelde goed. Wat doe jij je werk met passie Ga zo door. Op deze manier maak je vele mensen echt enorm blij en dankbaar. Ik ben fan van je. Met vriendelijke groet, Een hele dankbare moeder. Nathalie
Linda Seikritt Linda Seikritt heeft geschreven op 15 juli 2016:
Lieve Mariska, wij zijn zo blij met de foto's! Het is precies wat we in gedachten hadden. Je hebt onze bruiloft op zo een mooie manier vast weten te leggen. We zullen er nog lang van nagenieten. Dikke kus van Jonathan en Linda
Christina & Wouter Christina & Wouter heeft geschreven op 1 juni 2016:
24 mei 2016 een fantastische zwangerschapsshoot gehad. Het was een onvergetelijke dag veel gelachen maar ook even een traan gelaten. Mariska heeft zoveel passie voor haar werk en dat is zeker af te zien aan de mooie resultaten. echt een aanrader voor mensen die mooie herinneringen later op een foto willen terug zien en dan terug denken aan een geweldige dag. Mariska onwijs bedankt voor deze onvergetelijke dag en tot snel bij de newbornshoot . Liefs Wouter @ Christina
Eveline Eveline heeft geschreven op 23 april 2016:
Vorige week een zwangerschaps fotoshoot gehad. Ik wist van tevoren niet wat ik moest verwachten en vond het best spannend. Dit gevoel was al meteen weg bij binnenkomst, Mariska is geweldig leuk mens waar je je meteen bij op je gemak voelt, ze zit vol creativiteit heeft heel veel leuke ideeën en is super enthousiast, dit is ook terug te zien in de foto's. Enorm blij met het resultaat. Van tevoren wat ideeën besproken en mijn foto's zijn nog mooier geworden dan ik mij had kunnen voorstellen. Wil je een zwangerschaps fotoshoot doen? Twijfel dan niet en boek bij Mariska! Super bedankt voor alles! Groetjes Eveline
Diana Diana heeft geschreven op 19 april 2016:
Alweer twee jaar geleden een prachtige dubbele shoot gehad met onze dochter. Toen zij vertelde dat ze gek van paardrijden is hebben we zelfs foto's op een manege gemaakt. De foto's waren en zijn prachtig. Het was de rit naar Lelystad meer dan waard. De hoogste tijd om weer een keer af te spreken.
Olivia Uhlenbeck Olivia Uhlenbeck heeft geschreven op 8 april 2016:
Lieve Mariska, Wat hebben wij een geweldige fotoshoot bij je gehad! Je bent erg creatief en flexibel en dat heeft voor prachtige foto's gezorgd. We kunnen niet wachten tot we alle foto's uitgebreid kunnen bekijken! We houden je zeker in ons achterhoofd voor een volgende keer.. En die gaat er zeker komen! Dankjewel!
norine lieveld-rigters 4 maart 2016 norine lieveld-rigters 4 maart 2016 heeft geschreven op 19 maart 2016:
Wij wilden graag een foto shoot hebben op de geboorte dag van mijn zoontje .Mariska had helaas geen plek,maar belde later op dat ze toch een plekje heeft kunnen maken.de foto shoot was super.wij hebben ons erg op ons gemak gevoeld.de foto's zijn ook heel mooi geworden.bedank Mariska.we komen zeker weer langs.en de reacties op de foto's waren overweldigend.
Nicole en Wesley Nicole en Wesley heeft geschreven op 10 maart 2016:
Wij hebben op 3 maart een zwangerschapsshoot gedaan. De sfeer bij Het Fotohuisje is super! Je voelt je al snel op je gemak en dat maakt de shoot extra leuk en spontaan. Wij zijn erg blij met de foto's, ze zijn geweldig geworden! Ook de snelle service is erg goed. Binnenkort zal ons kleine prinses geboren worden en dan zullen wij ook met veel plezier een Newborn shoot hebben bij Het Fotohuisje. Wij zeggen, een echte aanrader!
Sadie Sadie heeft geschreven op 13 februari 2016:
Sinds ik wist dat we zwanger waren, ben ik op zoek gegaan naar een fotograaf voor een zwangerschapsshoot. Dit was heel lastig omdat ik een fotograaf zocht die mij op mijn gemak kon stellen om de foto's te maken die ik wilde. Wat ben ik blij dat ik jou als fotograaf heb gekozen! Ik heb totaal geen spijt van mijn keuze. Vanaf de eerste 5 minuten stelde jij mij op mijn gemak. Er is veel keuze in jurken om aan te trekken. En ook hierbij gaf je goed advies. Wij zijn super blij en dankbaar dat jij dit mooie moment van ons hebt vastgelegd. Wij zijn enorm benieuwd naar het eindresultaat!
Kimberley Faber Kimberley Faber heeft geschreven op 1 februari 2016:
Hoi Mariska, Ik heb een zwangerschapsshoot bij jou gedaan en de foto's zijn echt super mooi geworden! Heel erg bedankt! Groetjes Kimberley
priscilla priscilla heeft geschreven op 30 januari 2016:
Hoi mariska jij heb onze zwangerschapshoot gedaan en new born en wat zijn de foto's geweldig geworden. en binnenkort komen we taartje meppen met amy-lynn. ..je hebt super veel geduld met kinderen. Kortom wij zijn blij met jou... groetjes priscilla
Priscilla Spin Priscilla Spin heeft geschreven op 30 januari 2016:
Lieve Mariska. Wij hebben samen met jou ons 5 jarige Huwelijks-dag op een zeer bijzondere manier kunnen vieren/herbeleven! De foto's zijn adembenemend mooi en jij durft echt alles en hebt zulke leuke spontane ideeen waardoor het een ongedwongen sfeer had! Wij raden jou bij iedereen aan! Bedankt!!!
Anke van Wijnen Anke van Wijnen heeft geschreven op 30 januari 2016:
Wij hebben vorig jaar maart een fotoshoot gehad met ons hele (grote) gezin! Het was een mooie zondag dus lekker buiten in het park! Leuke dag gehad met mooie foto's als aandenken. In februari een New born shoot geboekt voor ons kleine meisje op komst! Ben nu al nieuwsgierig naar het resultaat!
Gaby Lindenhols Gaby Lindenhols heeft geschreven op 9 januari 2016:
Het is alweer ruim 4 maanden geleden dat wij een gezins shoot hebben gedaan. Je bent onwijs professioneel en laat je niet uit het veld slaan door kinderen die even niet luisteren :-). Dat zijn trouwens hele leuke foto's geworden met ons eigenwijze meisje... We hebben het leuk gehad en ook de kinderen. Heel relaxed sfeertje alleen hebben we nog steeds moeite met keuzes maken voor de foto's ;-). Heel erg bedankt voor je openheid, enthousiasme en de fantastische foto's!
Christianne Christianne heeft geschreven op 2 januari 2016:
Mariska; wat een gave foto's van onze prachtige zoon heb jij gemaakt! Bedankt voor je geduld en liefdevolle benadering! Hierdoor vond de kleine man het allemaal prima en hebben wij een mooie en zeer kostbare herinnering aan zijn eerste weekjes.
Mirjam Mirjam heeft geschreven op 24 november 2015:
Vorige week had ik een glamour fotoshoot bij Mariska, gekregen als verjaardagscadeau. Dus dacht ik, dan doe ik het gelijk goed en laat me ook professioneel opmaken! Helaas ging dat niet zoals de bedoeling was....mijn ogen waren niet gewend aan de hoeveelheid make-up en raakten (te) geïrriteerd. Na de eerste paar foto's stelde Mariska voor om de fotoshoot af te breken en het een andere keer opnieuw te proberen. Onwijs balen, maar liever zo dan dan we uiteindelijk allebei ontevreden zijn over de foto's. Het laat wel zien dat ze een professional is die gaat voor een kwalitatief, mooi eindresultaat. Ik kijk uit naar de herkansing! groetjes Mirjam
Ouarda Ouarda heeft geschreven op 26 oktober 2015:
Tijdens mijn babyshower een newborn fotoshoot cadeau gehad. Omdat ik zelf niet graag voor een camera sta, keek ik er een klein beetje tegen op. Dit gevoel was direct weg toen ik de studio in liep. Wat hebben wij een een fijne middag gehad! We voelden ons zo op ons gemak, dat ik zonder enige moeite zelf ook voor de camera wilde staan. En het eindresultaat mag er wezen. De foto's zijn zo leuk geworden! Bedankt voor de gezellige middag en de prachtige foto's.
fria de Vries van Arnhem fria de Vries van Arnhem heeft geschreven op 4 oktober 2015:
Ik vond het erg leuk om dit te doen en mijn kinderen vonden het ook erg geslaagd
Anja Anja heeft geschreven op 28 september 2015:
Mariska bedankt voor de prachtige newborn foto's van onze kleine Dane! Wat een geduld en rust heb je om de mooiste foto's te maken.
Sabrina Sabrina heeft geschreven op 19 september 2015:
Enkele weken geleden hebben ik en mijn zus onze kinderen op de foto laten zetten tijdens de Ibiza fotoshoot. De aankleding was super en de extra veertje armbandjes en hoedjes maakt het geheel mooi af Omdat onze kinderen 1 , 2 en 5 jaar jong zijn was het nog een hele klus om ze tegelijk in positie te krijgen en te houden. Gelukkig nam Mariska alle tijd en had ze veel geduld en dit heeft uiteindelijk geleidt tot mooie fotos Bedankt voor de leuke ervaring en professionele foto's !
Nienke Nienke heeft geschreven op 9 september 2015:
Lieve Mariska, Inmiddels 2 weken geleden toog jij naar een winderig en erg nat Nijkerkerveen voor een bijzondere zwangerschapsshoot. Natuurlijk voor ons als a.s. papa en mama bijzonder. Maar voor jou ook. Dit omdat mijn paard, welke al heel lang in mijn bezit is en mij zeer dierbaat is, ook een rol zou spelen tijdens de shoot. De locatie was dan ook een pensionstal, na dagen van regen een modderige omgeving. Jij draait er je hand niet voor om. Je bent erin geslaagd zowel de liefde tussen ons als stel, als de liefde tussen mij en mijn paard vast te leggen. Daarnaast spat ook de liefde voor onze ongeboren dochter van de foto's af. Intens blij ben ik dan ook met het resultaat en wij zien uit naar de newborn-shoot. Dankjewel voor jouw creativiteit en openheid. Lieve groet, Nienke
Esra Esra heeft geschreven op 7 september 2015:
Wij hebben 2,5 week geleden een bruiloftsshoot gehad met Mariska. Er was gelijk een klik tussen ons en er was een hele ontspannen sfeer, we voelde ons erg op ons gemak! Veel variatie in foto's, zowel van de groepsfoto's als van de foto's van ons samen. Ook hebben we de foto's erg snel ontvangen, echt super ik kan haar iedereen aanbevelen!
Madelief Madelief heeft geschreven op 4 september 2015:
Hoii, die ibizia foto's zijn zoo mooi! alleen jammer dat ik niet zo leuk kijk :'( haha! X Madelief
Simone venverloo Simone venverloo heeft geschreven op 25 augustus 2015:
Een paar weken terug hebben wij met 18 mensen een mooie familie foto gemaakt voor opa en oma die 50 jaar getrouwd waren. Er waren een hoop mensen, maar niets is te veel voor Mariska! Mooie locatie gevonden, schitterende foto's gemaakt en niet alleen opa en oma waren blij met de foto's ook wij! Van elk gezin mooi shoots gemaakt, verschillende combinatie's, genoeg keuze! Lieve Mariska heel erg bedankt voor je geduld en vooral voor de super mooie herinneringen! Een super aanrader!
Sonja Sonja heeft geschreven op 19 augustus 2015:
Twee weken geleden hebben we een ontzettend leuke fotoshoot van ons gezin gehad! In overleg hebben we een niet alledaagse locatie uitgekozen. Alles ging heel ontspannen, onze drie dochters voelden zich steeds meer op hun gemak tijdens de shoot en op het laatst stonden ze als echte fotomodellen voor de camera. En het resultaat mag er zijn, het zijn super foto's geworden! Bedankt Mariska!
Britt Britt heeft geschreven op 11 augustus 2015:
Wat een leuke fotoshoot hebben we van de week gehad! En de foto's...... Die zijn TE leuk! Welke moeten we nou kiezen?! Dank je wel Mariska!
Danielle Danielle heeft geschreven op 6 augustus 2015:
Afgelopen weekend een zwangerschapsshoot gehad. Ondanks dat ik dit bijzondere moment in ons leven wilde laten vastleggen, keek ik er best een beetje tegen op. Mariska bedankt voor de ontspannen sfeer die jij hebt neergezet en je enorme enthousiasme/passie waarmee jij de foto's maakt. Je hebt veel ideeën en mooie spullen om foto's mee te maken. Ik zal het zeker iedereen aanraden om te doen! Daarnaast hebben we de foto's echt heel snel ontvangen!! Bedankt voor alles..
Eva Eva heeft geschreven op 29 juli 2015:
Afgelopen maandag een super leuke en ontspannen zwangerschapsshoot gehad. Meteen op ons gemak en met behulp van de kleding die jij had, hebben we veel verschillende soorten foto's kunnen maken. Nu druk bezig met het uitzoeken van de WR-bestanden (die had je gelukkig al heel snel gestuurd :D). Bedankt!
Hanneke Hanneke heeft geschreven op 9 juli 2015:
Bedankt voor de newborn fotoshoot die je maakte van Minne. Wat een prachtige foto's! Ik vond het erg prettig dat je er zo ruim de tijd voor nam, waardoor er mooie, ontspannen foto's gemaakt konden worden. Ook de andere kinderen werkten direct goed mee, terwijl die soms wat tijd nodig hebben om eerst de kat uit de boom te kijken. Helemaal super, ik ben erg blij. 😀
Sabrina en Haiko Sabrina en Haiko heeft geschreven op 19 juni 2015:
8 mei getrouwd en jij was daar als fotograaf bij. Echt prachtige foto's heb je over de hele dag gemaakt! Het was gezellig met je en mede daardoor zijn jouw foto's ook zo gaaf geworden. Vooral onze shoot was erg leuk! Nogmaals bedankt!!
Bianca Bianca heeft geschreven op 9 juni 2015:
een beetje laat maar wil toch nog een reactie plaatsen. Ik was bezig met foto's uitzoeken om te bestellen en wat zijn het mooie foto's en als ik terug denk aan de foto shoot krijg ik een glimlach op mijn gezicht! Maris wat heb je het goed gedaan en wat ben je een kei met baby's! De passie is van je gezicht af te lezen en ik heb genoten en gelachen:) Dank je wel en keep up the good work
Sophia, Raf en Gaby Sophia, Raf en Gaby heeft geschreven op 5 juni 2015:
Lieve Maris, Wat een geweldige foto's! Dat ik al niet uit 5 kan kiezen zegt al genoeg!!! De kids vonden je leuk en er was meteen een click! Papa krijgt een super cadeau voor zijn verjaardag! Thnx a 1000.000!!! Tot heel gauw 😉
Dennis van Kan Dennis van Kan heeft geschreven op 29 mei 2015:
Met onze lieve kleine Dylan een newborn fotoshoot gedaan. Erg leuk om te zien hoe jij bezig bent tijdens de fotoshoot. Ieder detail zie je en je neemt volledig de tijd om de kleine rustig in positie te brengen. De eerste resultaten zijn fantastisch!
Fabienne Wolff Fabienne Wolff heeft geschreven op 21 mei 2015:
Afgelopen weekend tijdens mijn vrijgezellen feest met de meiden een foto shoot gedaan. Het was echt zo superleuk! Bedankt voor deze leuke middag met je superleuke ideeen Mariska!! Ik ben erg ontzettend benieuwd naar de mooie foto's die je gemaakt heb. Diegene die je al even had laten zien waren al supergaaf! Groetjes, Fabienne
Adinda Adinda heeft geschreven op 30 april 2015:
Hoi Mariska, We zijn ontzettend blij met de mooie foto's. Wat deed je het geweldig goed met de kinderen. Bedankt voor de snelle service! Groetjes Adinda
Lisette de Vos Lisette de Vos heeft geschreven op 2 april 2015:
Wat een geweldige foto's van een geweldige middag!! De meiden hebben genoten, wat een superfeestje!! De foto's maakt je nog trotser op je kinderen. Bedankt voor alles en hopelijk tot binnenkort. Blije groet, Lisette
Gaiy Gaiy heeft geschreven op 28 maart 2015:
Super gaaf kado gekregen ~ een fotoshoot van Het Fotohuisje. Het was even lastig om onze dochter van 1,5 jaar op de foto te krijgen maar het resultaat is geweldig. Wij zijn er heel blij mee! Bedankt voor jouw geduld, gezelligheid & natuurlijk de prachtige foto's.
Michelle baidjoe-vd sande Michelle baidjoe-vd sande heeft geschreven op 18 maart 2015:
Super gave en mooie newborn shoot laten doen van ons mooie meisje door mariska. Wat fijn dat je zo de tijd ervoor neemt en zoveel geduld hebt ook tijdens de shoot. Je maakt er echt een feestje van. Wij zijn er echt super blij mee. Dankjewel. Groetjes michelle baidjoe- vd sande
Raïssa Raïssa heeft geschreven op 14 februari 2015:
Onze dochter heeft onlangs haar verjaardag gevierd met haar vriendinnen bij het fotohuisje. Een heuse fotoshoot voor de dames, als echte modellen gingen ze aan de slag. Met zorg zochten ze de mooiste rokken, parelkettingen en bloemen voor in het haar uit. Voor de zelf meegebrachte kleding hadden ze geen interesse meer, de kleding die in de rekken hing vonden ze véél mooier. Mariska nam alle tijd en was erg geduldig met de drukke, enthousiaste en soms eigenwijze meiden. Alle kinderen gingen naar huis met een leuke groepsfoto in een zelfgemaakt fotolijstje, ieder showde vol trots dit resultaat bij thuiskomst. De foto's zijn super. Wellicht komen we nog eens terug voor een fotoshoot van ons gezin 🙂
Marco & Krista Marco & Krista heeft geschreven op 9 februari 2015:
Aan het begin van het jaar hebben wij een zwangerschpasshoot gedaan bij Mariska, wat ons erg goed is bevallen! De shoot was gezellig en ontspannen, Mariska nam alle tijd voor ons, had leuke ideeen en stond open voor wat graag wilden terug zien in de foto's. We hebben zowel in de studio als buiten op locatie foto's gemaakt, waardoor we hele leuke en verschillende foto's hebben gekregen. Een extra pre is dat Mariska het eea heeft qua doeken ed, waarin de zwangere buik mooi uitkomt op de foto's. Na de geboorte van onze zoon, hebben we contact opgenomen voor de Newbornshoot die we zouden doen. Mariska reageert snel, en had een aantal opties waarop ze kon. De afspraak was dan ook snel gemaakt. Met de shoot hebben wij ontzettend genoten van het zien hoe Mariska te werk gaat. Ze deed alles zo teder, lief en geduldig met onze kleine man (die maar wat graag mee werkte), waardoor wij heerlijk konden toe kijken. Ze had ontzettend veel accessoires ed mee, waaruit wij konden kiezen. Wij hebben het als zeer prettig ervaren, dat we ook bij deze shoot de ruimte hebben gekregen, voor wat wij willen en wat ons aanspreekt in foto's, dat gecombineert met de leuke en goede ideeen van Mariska maakte het voor ons tot een zeer geslaagde shoot!
Jessica, Herman en Nico Jessica, Herman en Nico heeft geschreven op 5 februari 2015:
Super leuke newbornshoot gedaan met Mariska. Lekkere ontspannen sfeer en ook heel fijn dat ze bij ons thuis kon komen. Onze kleine Nico staat geweldig op de foto's. Zeker een aanrader!
Nicole Nicole heeft geschreven op 4 februari 2015:
Op 9 januari heeft Anouk een fotofeestje gevierd met haar vriendinnen en vriendje. Wat is dat een super middag geweest. Haar vriendinnen en vriendje praten er nog steeds over hoe leuk ze het vonden. En hun ouders zijn super enthousiast over de foto´s op de cd. Maar het waren ook hele mooie foto´s van alle kinderen. Dank je wel voor zo´n onvergetelijke dag Mariska.
Klaas&Marjolein Daan &Lisa Klaas&Marjolein Daan &Lisa heeft geschreven op 28 januari 2015:
2 zeer geslaagde shoots gehad (zwangerschap en newborn) Foto's zijn erg mooi geworden! Mariska neemt de tijd en heeft leuke ideeën (en een flink portie geduld wat goed van pas kwam bij de tweeling) 😉
Karen van Laarhoven Karen van Laarhoven heeft geschreven op 25 januari 2015:
Wij hebben een zwangerschap- en newbornshoot gedaan. Het was heel relaxt en eigen ideeën waren welkom en er werd naar geluisterd. Mariska is een goede en enthousiaste fotografe die mooi en goed werk levert. Ze is toegankelijk en prettig in de omgang. Groetjes van Bart, Karen, Marieke en Linda
Bianca Horn Bianca Horn heeft geschreven op 25 januari 2015:
Mijn kinderen op zo'n mooie en natuurlijke manier vast weten te leggen. Prachtige foto's...
Dennis, Michaja, Elise Dennis, Michaja, Elise heeft geschreven op 25 januari 2015:
Wat een top middag hebben wij gehad met jou zeg! erg gezellig en wat een leuke ideeën had je! 🙂 we zijn heel erg benieuwd naar de foto's!! En zeker tot de volgende keer 🙂 Groetjes van ons
Bert Bert heeft geschreven op 24 januari 2015:
Ik heb twee keer met Mariska mogen samenwerken. Voor een bedrijfsuitje en voor mijn eigen zakelijke website. Beide keren heeft zij mooie foto 's gemaakt tegen een zeer scherp tarief. Verder is Mariska erg prettig in de omgang en is zij zeer dienstverlenend. Een aanrader dus!
Alyssa 9 jaar! Alyssa 9 jaar! heeft geschreven op 23 januari 2015:
Glinsterende oogjes, een glimlach van oor tot oor, gegiechel, gelach, geschater en gegil en dat x 7 !! Wat hebben de meiden het fan-tas-tisch gehad. Alyssa raakt niet uitgepraat (evenals haar vriendinnen) over haar te gekke fotofeestje! Wat heb je dit meer dan enig gedaan Mariska! Onzettend nieuwsgierig naar de foto's 🙂 Bedankt! Dikke knuffels van zeven meiden! Groetjes, Ashna
Lydia & Erwin Diender Lydia & Erwin Diender heeft geschreven op 20 januari 2015:
Na een prachtige zwangerschapsshoot met heel veel mooie foto,s heeft Mariska ook de geboorte via keizersnede van onze prachtige dochter Leeloo vastgelegd. Omdat je als vrouw toch weinig meekrijgt van de geboorte via keizersnede ben ik erg blij dat Mariska deze shoot ook wilde doen, de foto,s zijn fantastisch ! En dan vandaag de newbornshoot ! Maris wat heb jij een engelengeduld. Wij hebben er echt vol bewondering naar zitten kijken. Ook heb je weer alles uit de kast getrokken om weer de mooiste foto,s te maken. Na het zien van de eerste foto kan de rest van de foto,s alleen maar mooier zijn, dat word weer genieten. Gelukkig hebben we ook lekker nog 2 shoots te gaan :)) met nog meer prachtige foto,s van Leeloo. Mariska je bent echt een Pro ! Respect! Groetjes Lydia & Erwin
Saskia Pleqi-Arendsen Saskia Pleqi-Arendsen heeft geschreven op 20 januari 2015:
Afgelopen september zijn we getrouwd. Een prachtige dag die op een originele en mooie manier is vastgelegd door Mariska. Nu een paar maanden getrouwd en nog steeds dolgelukkig met de foto's. Keer op keer wanneer we de foto's bekijken, beleven we deze bijzondere dag opnieuw. Alle mensen die we de foto's laten zien, zijn super enthousiast. Nogmaals heel erg bedankt. Liefs Toni & Saskia
Linda Linda heeft geschreven op 7 januari 2015:
We hebben genoten van de speciale kerst fotoshoot die je aanbood. een erg mooie setting, en relaxte fotograaf. Alle tijd om mn dochter (2 jaar) op haar gemak te stellen, en zo nog mooiere foto's te maken. Nu nog geniet ik elke dag van de mooie foto's aan de wand. ook NA kerst laat ik ze hangen 🙂 Bedankt Mariska. We komen zeker nog eens langs.
Agnes Agnes heeft geschreven op 5 januari 2015:
Mijn kinderen hebben begin december de kerstshoot gedaan. Ze vonden het erg leuk om te doen en de foto's zijn zo gaaf geworden. Oma was er superblij mee. Dank je wel voor de leuke middag.
Marissa Marissa heeft geschreven op 4 januari 2015:
Vorig jaar een gezins fotoshoot laten maken door Mariska. Vanwege het weer is de shoot binnen in de studio gemaakt. Wat hebben wij een plezier gehad in het maken van de foto's, en wat zijn wij blij met het resultaat. Naast de vele leuke ideeën van Mariska mochten wij ook zelf aangeven op welke manier wij op de foto wilden. Ook onze dochters konden zich helemaal uitleven in de verschillende poses, en voelden zich helemaal bij je thuis. In ons huis pronkt nu een mooie foto op canvas van ons gezin. Lieve groet van ons
Peter Mascha en Fleur Peter Mascha en Fleur heeft geschreven op 4 januari 2015:
We hebben een paar weken geleden een erg leuke zwangerschapsshoot gehad. Erg leuk, onze dochter voelde zich ook direct op haar gemak bij Mariska....en het resultaat mag er zeker zijn. Erg trots zijn wij op de mooie foto's van het hele gezin inclusief bolle buik, op naar de newbornshoot over een paar weken. Erg nieuwsgierig naar de mooie foto's die daar uit zullen komen. Voor nu zijn wij in ieder geval super tevreden en blij met het resultaat. Alvast bedankt Mariska en tot snel!